HomeCastelijnCastelijn Line kasten | dressoirs

Castelijn Line kasten | dressoirs

Verkoop vanaf € 2.327,- 

Lease vanaf € 37,35 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.327,-
Lease per maand vanaf€ 37,35

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCastelijn
ModelLine
OntwerperDick Spierenburg
HerkomstNederland
AfmetingenCastelijn Line afmetingen
SoortDressoir, Kantoorkast
DeurenDraaideur
MateriaalHout

Productomschrijving

De Castelijn Line, ontworpen door Dick Spierenburg, onderstreept de kracht van het minimalisme, met de strakke, subtiele aluminium greeplijst. De collectie Line bestaat uit een aantal lowboards, dressoirs, middelhoge en hoge kasten en omvat in totaal 9 modellen van hoog tot laag, met deuren, laden en soms binnenladen. Hierdoor zijn de kasten uit de Castelijn Line collectie ook mooi met elkaar te combineren.

Alle Castelijn Line kasten kunnen voor apparatuur worden aangepast qua bekabeling en ventilatie. Naast de standaard aluminium Linepootjes, kunnen alle kasten ook geplaatst worden op de lagere Diskpootjes of op zwarte vloerdoppen, waardoor de kast iets lijkt te zweven boven de vloer. Daarnaast kunnen alle modellen ook aan de wand gehangen worden.

Kleurmogelijkheden en afwerkingen Castelijn Line kasten

De kasten zijn verkrijgbaar in een uni- of effectlak, hoogglans lak en in houtfineer (of een combinatie hiervan). Het interieur is altijd in uni- of effectlak.

Over Castelijn

Castelijn meubelen zijn van een Nederlandse fabrikant die hoogwaardige design meubels produceert voor kantooromgevingen. De collectie van Castelijn bestaat uit kasten, bureaus, directiemeubilair en vergadertafels die door Nederlandse topdesigners zijn ontworpen. Naast de standaard modellen is maatwerk altijd mogelijk.
Bij Castelijn gaat het om duurzaam en milieubewust produceren. Er wordt gewerkt met hout uit duurzaam beheerde bossen zoals hout met het FSC of PEFC keurmerk.