Castelijn LV tafel

Verkoop vanaf € 2.889,- 

Lease vanaf € 46,37 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.889,-
Lease per maand vanaf€ 46,37

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCastelijn
ModelLV tafel
OntwerperMarieke Castelijn
HerkomstNederland
AfmetingenCastelijn LV afmetingen
Onderstel4-poot, Wang poot, Overig
BladmateriaalHout, Laminaat
Materiaal onderstelHout
Extra'sElektrificatie, Modulair
HoogteVast

Productomschrijving

De vergadertafels zijn op dieptes van 100cm, 120cm of 160cm verkrijgbaar en kunnen tot wel 310cm lengte samengesteld worden. Bij de 110cm hoge sta-tafels is de maximale lengte 210cm. De LV collectie is verkrijgbaar in noten wild of eiken wild of juist een mix van lakkleuren en oppervlaktestructuren als unilak, effectlak, hoogglanslak of gelakt kantmotief.

De LV vergadertafel en of directiebureau die u zelf kunt samenstellen uit losse stroken, is ook in wit HPL leverbaar. Er zijn 4 verschillende oppervlaktes uitgekozen en om de collectie efficiënt te kunnen produceren, is er per strookbreedte een HPL-keuze vastgelegd: de 20cm bladstroken zijn in HPL hoogglans, de 30cm bladstroken zijn in HPL met nerfstructuur, de 40cm stroken zijn in HPL met korrelstructuur en de 50cm bladstroken zijn in supermat HPL.

De zijwang is geheel in nerfstructuur en in de kopwang - die uit 4 panelen bestaat - zijn alle 4 de structuren verwerkt. De randafwerking is steeds met door-en-door witte band in dezelfde structuur als de bladstrook en dus niet met HPL-zwarte randjes.
Door de tafel samen te stellen uit verschillende maten stroken, ontstaat door de vastgelegde HPL-oppervlaktes vanzelf het speelse effect van subtiel verschillende bladdelen. Met de keuze voor HPL is de LV vergadertafel | directiebureau ook bestand tegen intensief gebruik.

Zit-Sta bureau LV

De luxe houten bureaus van de LV en LVV collecties zijn er nu ook als zit-sta werkplekken leverbaar. Middels de netjes in het blad ingefreesde bedieningsknop, kan het blad tot 130 cm omhoog. Het onderstel is mooi geïntegreerd in het sideboard en de wang van het bureau, waardoor het representatieve karakter niet wordt aangetast. Bovendien staat het bureau daardoor ongekend stabiel, zelfs op de hoogste stand.