HomeKloberConnexKlober Connex bureaustoel

Klober Connex bureaustoel

Verkoop vanaf € 910,- 

Lease vanaf € 14,61 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 910,-
Lease per maand vanaf€ 14,61

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKlober
ModelConnex bureaustoel
OntwerperJörg Bernauer
HerkomstDuitsland
AfmetingenKlober Connex2 afmetingen
SoortErgonomisch
UitvoeringGestoffeerd, Autom. tegendrukinstelling

Productomschrijving

De Connex van Klöber is een ergonomische bureaustoel met volledig automatisch reagerende functies die zorgen voor bewegend zitten in een ideale positie.

Met behulp van de kleurig geaccentueerde bedieningselementen op de zitting en de rugleuning worden slechts drie instellingen bediend, te weten: de zithoogte, zitdiepte en lendensteun. Zo kan iedereen, ongeacht gewicht, lengte of postuur, gebruik maken van de Connex.

Sinds kort is de Connex familie uitgebreid met een conferentiestoel met een hoge rugleuning (91cm) en met een managerstoel met hoge rugleuning (95cm).

Kenmerken Klöber Connex ergonomische bureaustoel

  • Ergonomische bureaustoel.
  • Verkrijgbaar in in 9 netweave kleuren: bruin, donkergroen, grijs, lichtblauw, lichtgrijs, limegroen, rood, witgrijs en zwart.
  • Eenvoudig te bedienen.
  • Winnaar in de categorie ‘Office Furniture’ en is onderscheiden met de German Design Award 2018
  • Ontworpen door: Jörg Bernauer.

Nieuwe netrugleuning

De skeletstructuur van de rugleuning en de netbespanning versmelten met de beweeglijke lendensteun tot een esthetische eenheid. Een heldere vorm en comfortabel zitten: dat is het bijzondere van de al meermalen onderscheiden Connex2 van Klöber. Volledig automatisch reagerende functies en de driedimensionaal beweegbare zitting bevorderen het aangenaam zitten in een ideale positie. Nu heeft Klöber een innovatieve rugleuning geïntegreerd in de verdere ontwikkeling van het succesmodel. 

Over Klöber

Klöber is een specialist op het gebied van kantoorstoelen en zitmeubelen. Klöber stoelen zijn afkomstig van een Duitse producent die zich voornamelijk bezig houdt met het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardig zitmeubilair. Klöber stoelen zijn toonaangevend in ergonomie en vormgeving. Bij het ontwerpen van Klöber bureaustoelen, directiefauteuils, conferentiestoelen of vergaderfauteuils is een belangrijk uitgangspunt duurzaamheid.