HomeHerman MillerHerman Miller Embody bureaustoel

Herman Miller Embody bureaustoel

Verkoop vanaf € 1.590,- 

Lease vanaf € 25,52 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.590,-
Lease per maand vanaf€ 25,52

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHerman Miller
ModelEmbody
OntwerperJeff Weber & Bill Stumpf
HerkomstVerenigde Staten
AfmetingenHerman Miller Embody afmetingen
Kleuren en materialenHerman Miller Embody kleuren
SoortErgonomisch, 24-uurs
UitvoeringGestoffeerd

Productomschrijving

Het idee voor de Herman Miller Embody ergonomische bureaustoel is samengesteld door fysiotherapeuten, ergonomen en orthopeden. Kortom: de Embody bureaustoel is ontworpen om jouw lichaam optimaal te laten presteren.

Kenmerken Herman Miller Embody ergonomische bureaustoel

 • Het nieuwe 8Z Pellicle-materiaal biedt ongekend comfort dankzij acht verschillende spanningszones in de zitting en rugleuning.
 • Het lichaam wordt tijdens het zitten beter ondersteund: zones met de hoogste spanning houden het lichaam weg van het frame en in de bureaustoel, terwijl de zones met minder spanning zich aanpassen aan de zitbeenderen en het gewicht gelijkmatig over de stoel verdelen.
 • Embody bureaustoel  is beschikbaar in een palet aan stofkleuren en verschillende kleuren voor frame en draaivoet om de uitstraling van je stoel aan te passen aan uw persoonlijke smaak of huisstijl van het bedrijf.
 • Ontworpen door: Jeff Weber & Bill Stumpf

Afmetingen Herman Miller Embody ergonomische bureaustoel

 • Hoogte: 106,7 – 114,3 cm
 • Breedte:  73,66 cm
 • Diepte: 38,1 – 45,72 cm

Afwerkingen Herman Miller Embody ergonomische bureaustoel

Te bekleden in de volgende stofgroepen uit de Herman Miller collectie:

 • Balance
 • Rhythm
 • Mercer
 • Medley

Embody begrijpt uw behoefte om te werken en te bewegen. Deze bureaustoel houdt de gebruiker alert en afgestemd zodat het concentratievermogen optimaal blijft. De zitting en rug vormen een responsieve oppervlak dat het bloedcirculatie en zuurstoftoevoer in het lichaam stimuleert. Dit vermindert de druk op het lichaam en stuurt meer zuurstof naar de hersenen, zodat de gebruiker continue geconcentreerd en alert is. Een bureaustoel die een positief effect heeft op het lichaam.

Embody bureaustoel is voor 95 procent recyclebaar en geproduceerd met behulp van 42 procent recyclebare materialen. Deze stoelen zijn MBDC Cradle to Cradle Silver en GREENGUARD® gecertificeerd. Embody heeft verder een garantie van 12 jaar.

Prijswinnend ontwerp

 • De Herman Miller Embody bureaustoel heeft in 2009 Best of NeoCon-zilver in de categorie 'Ergonomische bureau-/werkzitplaatsen' ontvangen.
 • De Embody bureaustoel is in 2008 benoemd tot 'Best of 2008' door het tijdschrift WIRED.

Over Herman Miller

De Projectinrichter is officiële dealer van Herman Miller kantoormeubelen. Herman Miller bureaustoelen bieden duurzame en ergonomische oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair. De producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en specifieke problemen met betrekking tot kantoormeubelen. Herman Miller staat bekend om hun innovatieve kracht, kwaliteit en het duurzaam produceren.