HomeDynamobelDynamobel Slat 16 bureaustoel

Dynamobel Slat 16 bureaustoel

Verkoop vanaf € 666,- 

Lease vanaf € 10,69 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 666,-
Lease per maand vanaf€ 10,69

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkDynamobel
ModelSlat 16
HerkomstSpanje
AfmetingenDynamobel Slat 16 afmetingen
Kleuren en materialenDynamobel Slat 16 kleuren
SoortErgonomisch
UitvoeringGestoffeerd, Kunststof

Productomschrijving

Dynamobel Slat 16 - de naam van de stoel is eigenlijk een nauwkeurige beschrijving van de speciale ergonomische kenmerken. "SLAT" is vertaald uit het Engels en betekent zoveel als strip of lat, en 16 van hen vormen de rugleuning van de SLAT 16 bureaustoel van Dynamobel.

Een uitgekiend en bijna onzichtbaar ergonomisch systeem. Elke SLAT 16 stoel is daardoor afzonderlijk aan te passen aan haar gebruikers. De kunststof latten werken als een geleidend mechanisme waardoor het de rug steun geeft en de wervelkolom stabiliseert.

Een onhandige en harde lendensteun is bij de SLAT 16 dus niet nodig, hierdoor blijft de rugleuning bijzonder slank, zonder concessies te doen aan comfort en technologie. De zeer comfortabele zitting, het synchroon en kantelmechanisme, de zitdiepte verstelling, de ranke verstelbare lendensteun en de 4D armleuningen maken de stoel compleet.

Dynamobel Slat 16 heeft nog meer voordelen: In twee minuten kan de zitting worden vervangen en in slechts drie minuten kan de rugleuninghoes worden vervangen voor het reinigen of om de hoeskleur te veranderen. Dynamobel heeft negen verschillende kleuren stof, niet alleen de standaard zwarte en grijze kleuren naar ook fellere kleuren zoals groen, blauw, rood of oranje.

Dynamobel toont met de SLAT 16 haar betrokkenheid ten aanzien van het milieu. De stoel is voor 92,87% recyclebaar!

Over Dynamobel

Dynamobel kantoormeubelen zijn afkomstig uit Spanje. Het bedrijf is opgericht in 1959 en heeft een leidende positie voor de schoolmeubelen markt. Ook heeft het merk Dynamobel de status van nationale leider in de productie van bureaustoelen. Deze positie hebben ze nog steeds in Spanje. Ook voor zaalstoelen, bureaus en kasten ben je bij Dynamobel aan het goede adres.