Dynamobel

Dynamobel kantoormeubelen zijn afkomstig uit Spanje. Het bedrijf is opgericht in 1959 en heeft een leidende positie voor de kantoormeubelen markt. Ook heeft het merk de status van nationale leider in de productie van bureaustoelen. Industrieel ontwerper Mario Ruiz is een van de vaste ontwerpers van Dynamobel, hij is onder andere bekend van zijn revolutionair ontwerp de DIS bureaustoel en vergaderstoel. In het assortiment bevinden zich producten voor verschillende soorten ruimtes. Zo kan er een meubel van dit merk staan in:   

Lees meer

1 / 1

  • een cafetaria  
  • een auditorium   
  • collegezaal  

Duurzaam Dynamobel  

Dynamodel vindt sustainability, oftewel duurzaamheid, erg belangrijk. Het merk heeft duurzaamheid dan ook in zijn strategie opgenomen, hiervoor heeft het merk diverse certificaten op de website staan. In samenwerking met diverse stakeholders wil Dynamobel ervoor zorgen dat er een duurzaam concurrentievoordeel behaald wordt. Het Spaanse meubelmerk kijkt graag naar de toekomst en levert een steentje bij aan het behoud van de natuur en het leven in een goed milieu.   

Dynamobel Theaterstoelen  

In het assortiment van Dynamobel bevinden zich ook diverse zaalstoelen. Deze kunnen voor o.a. bioscopen en collegezalen, maar ook voor evenementen en congressen gebruikt worden. Naast deze stoelen zijn er ook heel veel andere kantoormeubelen, zoals kasten en bureaus. Bijna alle producten zijn in verschillende kleuren te krijgen. De projectinrichter is een vaste dealer van Dynamobel kantoormeubilair, waaronder van de populaire bureaustoel de Dynamobel DIS.   

Meer over Dynamobel?  

Wilt u meer informatie over Dynamobel kantoormeubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u de kantoormeubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen. Bent u er al uit? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Series