HomeHerman MillerSetuHerman Miller Setu Fauteuil

Herman Miller Setu Fauteuil

Verkoop vanaf € 1.120,- 

Lease vanaf € 17,98 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.120,-
Lease per maand vanaf€ 17,98

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHerman Miller
ModelSetu Fauteuil
OntwerperStudio 7.5
HerkomstVerenigde Staten
Kleuren en materialenHerman Miller Setu kleuren
SoortHoge rug
OnderstelKruisvoet
Extra'sDraaibaar

Productomschrijving

Herman Miller Setu Lounge heeft een perfect balans tussen flexibiliteit en ondersteuning. Danzij zijn esthetisch design is de Herman Miller Setu even stijlvol en comfortabel in het kantoor, gezondheidszorg, onderwijs, en horecaomgevingen, overal ter wereld.

Herman Miller Setu Lounge specificaties

  • Stof werkt ventilerend en biedt uitstekende ondersteuning.
  • Stoel beweegt mee met het lichaam.
  • Keramische gespoten afwerking.
  • Leverbaar in verschillende kleuren.
  • Ontworpen door Studio 7.5

De Herman Miller Setu is ontworpen voor mensen in alle soorten en maten. Maar de Setu stoel is ook ontworpen voor vrijwel alle ruimtes en locaties. Geen enkele stoel in zijn categorie is zo veelzijdig. Setu voldoet aan uw functionele behoeften, maar ook aan uw gevoel voor schoonheid.

De hardwerkende 'lyris 2' stof biedt een uitstekende ondersteuning en is ventilerend. Vanaf het moment dat de stoel in gebruik wordt genomen past de stoel zich aan, aan de vorm van het lichaam en beweegt mee.

Prijswinnend ontwerp

  • In 2010 verdient de Setu-stoel de prestigieuze Design of the Decade Gold-prijs als 'Best Sustainable Design Solution' van de Industrial Designers Society of America (IDSA).
  • In 2012 won de Herman Miller Setu-vergaderstoel Best of NeoCon-zilver in de categorie 'Vergaderstoelen'.

Over de ontwerpers Studio 7.5

Studio 7.5 is ontstaan als samenwerkingsverband tussen de ontwerpers Burkhard Schmitz, Claudia Plikat en Carola Zwick. Ze houden van het ontwerpen van kantoormeubels, als het gereedschap dat moderne arbeidskrachten nodig hebben voor het werk dat ze doen. Ze vinden vooral het ontwerpen van bureaustoelen het meeste voldoening geven. Voor Herman Miller hebben ze gewerkt aan de Setu-stoel, de bekroonde Mirra-stoel en zijn opvolger, de Mirra 2.

Over Herman Miller

De Projectinrichter is officiële dealer van Herman Miller kantoormeubelen. Herman Miller bureaustoelen bieden duurzame en ergonomische oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair. De producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en specifieke problemen met betrekking tot kantoormeubelen. Herman Miller staat bekend om hun innovatieve kracht, kwaliteit en het duurzaam produceren.