Tecno P32

Verkoop vanaf € 2.402,- 

Lease vanaf € 38,55 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.402,-
Lease per maand vanaf€ 38,55

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkTecno
ModelP32
OntwerperOsvaldo Borsani
HerkomstItalië
AfmetingenTecno P32 afmetingen
Kleuren en materialenTecno P32 kleuren
SoortHoge rug
OnderstelKruisvoet, Overig
Extra'sDraaibaar

Productomschrijving

De P32 fauteuil is ontworpen door Osvaldo Borsani al in 1956. In tegenstelling tot andere modellen die verscheen in dezelfde periode kan deze fauteuil meebewegen met de gebruiker door niet alleen te zwenken en automatisch terug te gaan naar zijn oorspronkelijke positie, maar bevat ook een draaimechanisme in de rugleuning. Hiermee is de P32 fauteuil echt onderscheidend.

Kenmerken en gebruikte materialen

De karakteristieke draaibare mogelijkheden van de fauteuil maakt het ideaal voor een gesprek in het kantoor en voor ontvangstgebieden, zoals de entree of lobby in het algemeen.
De armen zijn geïntegreerd in de vorm van de rugleuning.
Het flexibele polyurethaanschuim van de Tecno P32 fauteuil kan worden bekleed met stof of leder uit de kleurencollectie. Het onderstel wordt geleverd in lak in mat donkergrijs of nikkel.

Afmetingen Tecno P32 fauteuil door Osvaldo Borsani

  • De lengte is 85 cm
  • De diepte is 80 cm
  • De hoogte is 83 cm.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen