Klober - Cato

De Klober Cato serie bestaat uit een collectie stoelen voor op het kantoor. Deze Klöber stoelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Om deze reden passen zij in vrijwel ieder kantoor. De bureaustoel is uitermate comfortabel waardoor er een aangename werkplek wordt gecreëerd. In de vergaderruimte past de Casa stoel erg goed als vergaderstoel of counterstoel. Beide stoelen hebben een strakke, professionele uitstraling. De ontwerper van de Klober Cato serie is Matthias Dohm.  

Lees meer
  • Circular icon
    Klober Cato Plus ergonomische bureaustoel
    Klober Cato Plus bureaustoelVanaf € 747,-

Klober Cato serie varianten 

Eigenschappen van de Klöber Cato collectie 

  • De stoelen zijn zeer comfortabel en passen goed in een professionele werkomgeving.  
  • De Cato Plus bureaustoel is in 2006 genomineerd voor de designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland. In 2005 won deze stoel de red dot design award.  
  • Beide zitmeubelen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.  
  • De vergaderstoel Cato Casa kan opgestapeld worden. 

Over Klober 

Klöber staat bekend om de ergonomische zitmeubelen. Dit is sinds 1935 zo geweest, en tot op heden is dit nog steeds de kernactiviteit van het meubelmerk. De meubelen van dit merk worden op zo’n manier geproduceerd, dat er nog genoeg mogelijkheden zijn om het naar uw smaak te maken. Daarom heeft u altijd veel keuzeopties. Ook op het gebied van technologie is het meubelmerk vooral bezig met innovaties, zo wordt er o.a. gebruik gemaakt van de Klimatechnolgie.  

Vragen? 

Wilt u meer weten over deze serie of heeft u nog andere vragen? U kunt deze gerust stellen, de experts van De Projectinrichter geven u graag advies op maat. Ook kunt u langskomen in één van onze showrooms of vrijblijvend een offerte aanvragen.