HomeKloberKlober Klimastuhl bureaustoel

Klober Klimastuhl bureaustoel

Verkoop vanaf € 1.289,- 

Lease vanaf € 20,69 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.289,-
Lease per maand vanaf€ 20,69

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKlober
ModelKlimastuhl
OntwerperJörg Bernauer
HerkomstDuitsland
AfmetingenKlober Klimastuhl afmetingen
SoortErgonomisch
UitvoeringGestoffeerd

Productomschrijving

De Klimastuhl bureaustoel van Klöber maakt het mogelijk dat elke medewerker op elke werkplek de temperatuur kan regelen en zijn persoonlijke behaaglijkheidstemperatuur kan instellen. Flexibel en op elk gewenst moment.

Hoe werkt dat dan

De regeling van de verwarmings- en ventilatiefunctie op zijn op 2 niveaus via schakelaar te bedienen. De verwarmings- en ventilatiefunctie werken op lithium-ionen-accu (capaciteit 5.200mAh) (CEE 7/16). Je hebt geen snoeren nodig. Zodra de stoel niet meer wordt gebruikt, dan wordt de verwarmings- en ventilatiefunctie automatisch uitgeschakeld (intelligent energieverbruik).

Over Klöber

Klöber bureaustoelen is een specialist op het gebied van kantoorstoelen en zitmeubelen. Kloeber stoelen zijn afkomstig van een Duitse producten die zich voornamelijk bezig houdt met het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardig bureau zitmeubilair. Klöber kantoorstoelen zijn toonaangevend in ergonomie en vormgeving. Bij het ontwerpen van Klöber bureaustoelen, directiefauteuils, loungeprogramma's, conferentiestoelen of vergaderfauteuils is een belangrijk uitgangspunt duurzaamheid.