Klober - Duera

De Duera serie van Klober bestaat uit een collectie zitmeubelen. Het is een nette, professionele serie met kwalitatief hoogwaardige producten. Prachtig voor o.a. kantoren. De bureaustoelen vullen de werkplekken mooi aan en de Duera stoel kan ingezet worden als vergaderstoel of wachtkamerstoel. De Klöber Duera serie is ontworpen door Matthias Dohm.  

Lees meer
 • Circular icon
  Klober Duera bureaustoel
  Klober Duera bureaustoelVanaf € 845,-
 • Circular icon
  Klober Duera sledestoel
  Klober Duera stoelVanaf € 635,-

Varianten van de Klober Duera serie 

Meer over Duera 

 • De Klöber Duera bureaustoel is ook leverbaar als een 24-uurs-bureaustoel. Deze is extra stevig en kan daardoor 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikt worden. 
 • De zitmeubelen uit de collectie bevorderen de ergonomische zithouding. 
 • Voor zowel de bureaustoel als de Duera stoel zijn er meerdere mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering (wel/geen hoofdsteun, de kleur et cetera). 
 • De Klober Duera stoel heeft alleen een sledeonderstel. Andere onderstellen zijn niet mogelijk.  
 • De Klöber Duera stoel is stapelbaar. Handig wanneer het creëren van ruimte een belangrijke rol speelt bij voor uw project. 

Over Klöber 

Klober is een Duits meubelmerk dat al sinds 1935 gevestigd is in Owingen, Duitsland. Het merk staat bekend om het innoveren en ontwikkelen van functionele zitmeubelen. Het produceren van deze meubels gebeurt in teamverband: specialisten werken met elkaar samen. Tevens hecht dit merk ook veel waarde aan het milieu en duurzaamheid. Zo worden in het productieproces de emissies en afval tot een minimum beperkt.  

Informatie en contact 

Wilt u meer weten over de Duera serie of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail. Ook kunt u binnenlopen in één van onze showrooms of vrijblijvend een offerte aanvragen.