Klober - Moteo

De Klober Moteo is een collectie van kantoorstoelen en is leverbaar als een vergaderstoel, conferentiestoel en bureaustoel. De Moteo is verkrijgbaar in vier verschillende stijlen, zodat er altijd wel een stoel in uw kantoorconcept past. Het voordeel van een serie is, is dat de zitmeubelen ideaal met elkaar te combineren zijn. Zo kunt u de Klober Moteo bureaustoelen inzetten bij de bureaus en de bijpassende vergaderstoelen bij de vergadertafel. Dit geeft een rustige en professionele uitstraling op de werkplek, in plaats van allerlei verschillende stoelen te gebruiken. 

Lees meer
 • Circular icon
  Klober Moteo kruisvoet stoel
  Klober Moteo StoelVanaf € 1.090,-

Kenmerken Klober Moteo zitmeubelen 

 • Complete collectie van zitmeubelen voor op kantoor. 
 • Leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen: Moteo Classic, Moteo Style, Moteo Perfect en Moteo Basic. 
 • Ontworpen door: Jörg Bernauer. 

Varianten van de Klober Moteo stoelen 

 • Conferentiefauteuil op kruisvoet 
 • Bureaustoel 
 • 24 uurs bureaustoel 

Over de ontwerper Jörg Bernauer 

Jörg Bernauer werd geboren in het Duitse Konstanz en studeerde in de jaren ‘90 van de vorige eeuw aan de Staatsacademie voor Schone Kunsten in Stuttgart. Direct na de universiteit werkte hij als zelfstandig ontwerper voor verschillende klanten op het gebied van industrieel en meubelontwerp.  
Sinds 2008 is hij werkzaam als in-house designer met verantwoordelijkheid voor het merk Klöber, waar hij deze Klober Moteo collectie voor heeft ontworpen. 
Internationale designprijzen zoals de Red Dot Design Award, IF Design Award en de Good Design Award bewijzen dat deze samenwerking een succes is geweest. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Klober Moteo.