Klober - Tasso 2.0

De Tasso 2.0 collectie van Klöber bestaat uit een loungebank, comfortabele fauteuil en een bijpassende salontafel. De leren afwerking van de Tasso 2.0 zitmeubelen maakt ze vlekbestendig en geeft ze een stijlvolle en tijdloze look. De Klöber Tasso 2.0 collectie is dan ook geschikt om toe te passen in bijvoorbeeld ontvangst-, wacht- en informele ontmoetingsruimtes.

Lees meer
 • Klober Tasso 2.0 fauteuil
  Klober Tasso 2.0 FauteuilVanaf € 2.252,-
 • Klöber Tasso 2.0 bank
  Klober Tasso 2.0 bankVanaf € 3.043,-
 • Klöber Tasso 2.0 salontafel
  Klober Tasso 2.0 tafelVanaf € 936,-

Creëer een huiselijke sfeer op kantoor

Met de Klöber Tasso 2.0 loungecollectie heeft u de mogelijkheid om een informele ontmoetingsruimte te creëren, wat de huiselijke sfeer in de werkruimte bevordert. Hierdoor krijgen werknemers de kans om af en toe van werkplek te verwisselen of informeel te vergaderen met collega’s. Zo worden de creativiteit en productiviteit van uw werknemers bevordert.

Pas het Klöber Tasso 2.0 assortiment als geheel toe om een samenhangende look te creëren in uw ruimte, of pas de meubelen individueel toe binnen uw interieur.

Eigenschappen van Klöber Tasso 2.0

 • De Klöber Tasso 2.0 collectie wordt samengesteld door een comfortabele loungebank, fauteuil en lage bijpassende tafel.
 • De Tasso 2.0 meubelen zijn geschikt voor het inrichten van wacht- en ontvangstruimtes, maar zijn ook ideaal om informele ontmoetingsruimtes mee te creëren.
 • Tasso 2.0 kenmerkt zich door het design van het onderstel, wat bij alle meubelstukken uit de collectie terugkomt.
 • Pas de Tasso 2.0 collectiemeubels gecombineerd toe in uw inrichting voor een samenhangende look, of pas de meubels individueel toe binnen uw interieur.
 • Het gehele Tasso 2.0 assortiment is voorzien van een 4-pootsonderstel.
 • Ontwerp van Klöber Tasso 2.0: Jörg Bernauer.

Over Klöber

Klöber onderscheidt zichzelf door theorieën in de praktijk toe te passen om de ultieme zitbeleving te creëren voor tijdens het werk; hierdoor werkt men namelijk het aangenaamst. Zij focussen hierbij op kwaliteit, ergonomie en comfort. In iedere Klöber meubelcollectie worden innovatie en duurzaamheid gecombineerd met stijlvolheid. Dit komt onder andere terug in het Klöber Tasso 2.0 assortiment.

Assistentie nodig?

De Projectinrichter biedt diverse services aan om u bij te staan in het proces van het samenstellen en onderhouden van uw interieur in diverse ruimtes. Zo begrijpen wij dat meubels een grote investering zijn; daarom kunt u bij ons eerst een zitmeubel uittesten gedurende een proefperiode, voordat u besluit om deze definitief aan te schaffen. Is dat niet fijn? Daarbij ontnemen wij u bijvoorbeeld graag alle zorgen over transport en montages met onze dpi-services. Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

Contact?

Wilt u graag meer weten over de Klöber Tasso 2.0 collectie of over de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte belt u naar 088 – 650 12 34 of stuur een email naar info@deprojectinrichter.com.