Klober - Wooom

De Klöber Wooom serie betreft zitmeubelen. De naam ‘Wooom’ is ontstaan door het samenvoegen van de woorden ‘Work’ en ‘Room’. De werkomgeving en het huiskamergevoel komen steeds dichter bij elkaar. De meubelen van Klöber sluiten hierop aan. Plaats de Wooom meubelen in de stilteruimte, vergaderruimte of conferentieruimte. Ze geven uw kantoor een professionele look. 

Lees meer
 • Circular icon
  Klober Wooom fauteuil met oren
  Klober Wooom fauteuilVanaf € 1.969,-
 • Circular icon
  Klober Wooom stoel
  Klober Wooom stoelVanaf € 1.928,-

Varianten uit de Klober Wooom serie 

Kenmerken van de Wooom collectie 

 • Moderne collectie die rekening houdt met de wensen en behoeften van medewerkers. 
 • De Klober Wooom meubelen zijn vanwege hun materiaal bevorderend voor de akoestiek in de ruimte. 
 • De Wooom stoel kan zeer goed ingezet worden in vergaderruimtes. Dit heeft te maken met het feit dat deze stoel een professionele uitstraling heeft en comfortabel zit, waardoor u ure kunt discussiëren. Daarnaast zijn er voor de stoel verschillende onderstellen verkrijgbaar: 4-poot, kruisvoet of slede. 
 • De fauteuil ziet er niet alleen heel strak en modern uit, hij beschikt ook over erg prettige functies. Zo heeft dit model een 3-zone-masssagefunctie, die per categorie instelbaar is. Ook heeft het een verwarmingsfunctie die afzonderlijk voor zitting en rug, die tevens beschikken over de ‘snel verwarmen’ functie. Daarnaast is er bij deze fauteuil een leeslamp aanwezig, een schrijfblad en een USB2-aansluiting. Uiteraard kan deze zo uitgebreid mogelijk geleverd worden. De keuze is aan u. 

Het materiaal van deze serie 

De zitschaal van de Wooom serie is gemaakt van vormvlies. Dit materiaal is 100% recyclebaar en gemaakt van PET-flessen. Ook prettig is dat vormvlies geluid absorbeert.  Daarnaast pluist het niet en is het huidvriendelijk (Standaard 100 by OEKOTEX). Zo zijn er nog veel meer voordelen, maar het beste kunt u deze zelf beleven door het te zien en te voelen. Kom hiervoor eens langs in één van onze showrooms en ervaar de Wooom meubelen.