Lammhults - Aperi

De Lammhults Aperi collectie wordt gevormd door een minimalistische bank en fauteuilversie ervan. De collectie heeft een moderne en tijdloze uitstraling. Dit is ideaal gecombineerd met comfort, waardoor de Aperi zitmeubelen ideaal zijn voor wacht-, ontspannings- en informele ontmoetingsruimtes.

Lees meer
 • Circular icon
  Lammhults Aperi bank
  Lammhults Aperi BankVanaf € 2.151,-
 • Lammhults Aperi fauteuil
  Lammhults Aperi FauteuilVanaf € 1.005,-

Creëer uw eigen zithoek

Met het Lammhults Aperi creëert u eenvoudig een comfortabele zithoek. Vanwege het minimalistische design passen ze in diverse interieurs. Pas de Aperi bank en fauteuil individueel toe, of combineer ze voor een samenhangende look.

Eigenschappen van Lammhults Aperi

 • De Lammhults Aperi collectie bestaat uit een bank en fauteuil met eenzelfde design dat zich kenmerkt als minimalistisch en tijdloos.
 • De Aperi zitmeubelen hebben een comfortabele uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor het inrichten van bijvoorbeeld wacht-, ontspanning- en ontmoetingsruimtes.
 • Pas de meubelen uit het Lammhults Aperi assortiment individueel toe binnen uw interieur, of pas de Aperi bank en fauteuil gezamenlijk toe voor een samenhangende look.
 • Allebei de Aperi zitmeubelen zijn leverbaar in diverse kleuren.
 • De Aperi bank is leverbaar in 2- of 3-zitsformaat.
 • Ontwerp van Lammhults Aperi: Julia Läufer & Marcus Keichel.

Varianten van Lammhults Aperi

 • Lammhults Aperi Bank.
 • Lammhults Aperi Fauteuil.

Over Lammhults

Lammhults is een meubelontwikkelaar die gespecialiseerd is in het creëren van meubelcollecties voor diverse openbare ruimtes. Al sinds 1945 onderscheiden zij zich door te focussen op de functionaliteit van de meubelstukken om de ergonomie in de ruimte te bevorderen. Dit is terug te zien in het Lammhults Aperi assortiment.

De Projectinrichter staat voor u klaar

De Projectinrichter staat klaar met diverse services om u allerlei zorgen uit handen te nemen omtrent het samenstellen en onderhouden van uw interieur. Zo geven wij bijvoorbeeld kleuradvies om te helpen bij het creëren van een aantrekkelijke en uitnodigende ruimte waar men zich thuis voelt. Daarbij verzorgen wij met onze dpi-services het transport, de montages en installaties, want dat kan een hele klus zijn. Ook geven wij onderhoudsadvies, zodat u zolang mogelijk plezier heeft van uw meubelen. En we bieden natuurlijk ook een helpende hand bij de uitvoer ervan. Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Lammhults Aperi collectie of over de diensten van De Projectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie en een gratis en vrijblijvende offerte tegen de projectprijzen van het Lammhults Aperi assortiment. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.