Lammhults Aperi Bank

Verkoop vanaf € 2.151,- 

Lease vanaf € 34,52 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.151,-
Lease per maand vanaf€ 34,52

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLammhults
ModelAperi Bank
OntwerperJulia Läufer + Marcus Keichel
HerkomstZweden
AfmetingenLammhults Aperi afmetingen
Kleuren en materialenLammhults Kleuren
Soort2-zits, 3-zits
OnderstelSokkel / plint

Productomschrijving

De Aperi, ontworpen door Julia Läufer en Marcus Keichel, is leverbaar als een fauteuil, 2-zits of 3-zitsbank. Door zijn ronde, maar ook strakke vormen ziet de Aperi er modern uit en past deze goed in een wachtkamer, entree of lounge.

Kenmerken Lammhults Aperi

De banken en fauteuils hebben een gepoedercoat metalen verstelbare voet. De zitting en rugleuning is voorzien van polyurethaan schuim. Optioneel zijn de gestikte naden ook leverbaar in andere kleuren dan de bank of fauteuil voor een speels effect.

Over Lammhults en het milieu

Om het verbruik van hulpbronnen en de milieu-impact te verminderen, werkt Lammhults met tijdloze ontwerpen voor een lange levensduur. Ze streven ernaar om de vervuiling in al hun processen te voorkomen en te werken aan het verminderen van de milieu- en klimaat voetafdruk van de productie-installaties.
Lammhults meubelen ontwikkelt en verkoopt moderne meubels van internationaal design voor bedrijven met hoge eisen aan kwaliteit en design. Lammhults werkt samen met toonaangevende meubelontwerpers en maakt deel uit van de Lammhults Design Group. Lammhults meubelen staat voor elegant, effectief en milieuvriendelijk.