Lande - 1st Class

De Lande 1st Class collectie bestaat uit een bank en fauteuil met extra brede leuningen om zo op te kunnen werken en een hoge rug om de juiste akoestiek te creëren. Om even een telefoontje te plegen zonder je collega’s lastig te vallen is een akoestische belfauteuil een ideale oplossing. Hetzelfde geldt voor een kort overleg. Met de Lande 1st Class produceer je geen geluidsoverlast en kun je ongestoord je gesprek voeren. 

Lees meer
 • Circular icon
  Lande 1st Class lounge werkplek
  Lande 1st Class BankVanaf € 2.346,-
 • Circular icon
  Lande 1st Class fauteuil
  Lande 1st Class fauteuilVanaf € 1.827,-

Kenmerken van de Lande 1st Class akoestische zitmeubelen 

 • De Lande 1st Class kan in principe in elke stof gestoffeerd worden. Echter om de stoffering van het interieur strak te houden wordt een stof met rek aanbevolen. Om er zeker van te zijn dat uw gekozen stof past, neem dan contact met ons op. 
 • Ontworpen door: Michiel van der Kley. 

Varianten Lande 1st Class 

 • Akoestische fauteuil (1-zits fauteuil en 1-zits fauteuil met arm inzittend rechts of links) 
 • Akoestische bank (2-zits bank en 2-zits bank met 1 zijpaneel inzittend rechts of links) 

Over de ontwerper Michiel van der Kley 

Michiel van der Kley is geboren in 1962 te Den Haag. Op dit moment woont Michiel van der Kley in Tilburg, Nederland. Toen hij tijdens zijn opleiding geschiedenis kennis maakte met vormgeving uit de jaren twintig besloot hij zelf te gaan ontwerpen. Hij werkt sinds 1987 voor fabrikanten in binnen- en buitenland, waaronder Lande, waar hij de 1st Class voor heeft ontworpen. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Lande 1st Class.