HomeLandeLande Turning Talks akoestische zithoek

Lande Turning Talks akoestische zithoek

Verkoop vanaf € 15.879,- 

Lease vanaf € 254,86 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 15.879,-
Lease per maand vanaf€ 254,86

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLande
ModelTurning Talks
OntwerperMichiel van der Kley
HerkomstNederland
Kleuren en materialenKleuren Lande stalenkaart
SoortAkoestisch, Meerzits
Soort akoestischAkoestische banken

Productomschrijving

Veldhoen + Company, grondlegger van Het Nieuwe Werken, heeft voor haar eigen huisvesting in Waalre een nieuwe werkstijl ontwikkeld. Deze werkstijl is gebaseerd op drie dynamieken: verbinden, kennisdelen en projecten. Onderdeel van dit interieurconcept is het kennislandschap. Een multifunctionele ruimte waarin meerdere zithoekjes gerealiseerd worden, waar in kleine settings met elkaar kan worden gesproken.

In een handomdraai vormen deze zithoekjes één geheel en kan het landschap een groepssessie voor 20 personen faciliteren. Centraal in het kennislandschap komen twee draaibare elementen te staan: 'Turning Talks'. Deze bieden, door het verschil in hoogte, meer of minder visuele en akoestische afscherming. Door de ronde vorm kan iedereen elkaar gemakkelijk aankijken en heeft men een gelijkwaardige positie ten opzichte van elkaar. In samenwerking met Lande en Michiel van der Kley is 'Turning Talks' verder uitgewerkt. De ontwikkeling en productie van deze elementen zijn inmiddels in een vergevorderd stadium. Vooruitlopend op de realisatie alvast een preview van het resultaat van een bijzondere samenwerking.

Over Lande

Lande heeft vergadermeubilair en restaurantmeubilair tevens bieden wij maatwerk, zo kunt u uw kantinetafel of vergadertafel exact geleverd krijgen zoals u dat wilt. Zo kunt u een werkomgeving creëren die u inspireert, een ontvangstbalie die verwelkomt, een wachtruimte waar de tijd vlugger gaat en opbergplekken die zichzelf lijken op te ruimen. Een sterk basisprogramma met kantinestoelen, kasten, kantinetafels, vergadertafels en balies, dat breed toepasbaar is, flexibel, efficiënt, kwalitatief en met een persoonlijk accent.