Lapalma Arco stoel

Verkoop vanaf € 526,- 

Lease vanaf € 8,44 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 526,-
Lease per maand vanaf€ 8,44

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLapalma
ModelArco
OntwerperFrancesco Rota
HerkomstItalië
AfmetingenLapalma Arco afmetingen
Kleuren en materialenLapalma kleuren en materialen
Onderstel4-poot
ZithoogteVast, Verstelbaar
MateriaalGestoffeerd, Hout
Extra'sVerrijdbaar

Productomschrijving

De Arco is een stoel met houten zitting en rugleuning of bekleed met brandvertragende schuim en eco-leer of stof. De stoel heeft een draaivoet in hout of met metalen slede onderstel in poedercoating. De stoel is uitermate geschikt voor in het bedrijfsrestaurant of andere horecagelegenheden. De gestoffeerde Arco stoel kan ook als vergaderstoel gebruikt worden.

De Lapalma Arco stoel, ontworpen door Francesco Rota, is op de meubelbeurs, Salone Internazionale del Mobile in Milaan in april 2016 gepresenteerd. De gestoffeerde Arco stoel kan ook als vergaderstoel gebruikt worden. Over Lapalma Lapalma uit Italië is een fabrikant van restaurantmeubilair zoals design barkrukken, stoelen en tafels. Men werkt samen met bekende designers zoals Anderssen & Voll, Shin & Tomoko Azumi, Hannes Wettstein en Enzo Berti. De meubelen van Lapalma kenmerken zich door de moderne vormgeving.

Over Lapalma

Lapalma uit Italië is een fabrikant van restaurantmeubilair zoals design barkrukken, stoelen en tafels, maar ook kantoormeubilair. Men werkt samen met bekende designers zoals Anderssen & Voll, Shin & Tomoko Azumi, Hannes Wettstein en Enzo Berti. De meubelen van Lapalma kenmerken zich door de moderne vormgeving.

Een van de bekendste modellen is Lapalma Lem. Bij Lapalma staan de meubelen en grondstoffen onder voortdurende controle, men is verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Lapalma is ISO 9001 gecertificeerd.