HomeLapalmaLapalma Screen modulaire scheidingswand

Lapalma Screen modulaire scheidingswand

Verkoop vanaf € 605,- 

Lease vanaf € 9,71 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 605,-
Lease per maand vanaf€ 9,71

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLapalma
ModelScreen
OntwerperFrancesco Rota
HerkomstItalië
Kleuren en materialenLapalma kleuren en materialen
SoortDividers staand

Productomschrijving

De Screen van Lapalma is verzameling van schermen ontworpen door Francesco Rota. De kantooromgeving is steeds meer een open ruimte, waar de ruimtes in elkaar overlopen en er een open afscheiding gewenst is. De Screen speelt op deze behoeft in door de schermen die toch open zijn, maar een afschermend karakter hebben.

De Lapalma Screen heeft een gebogen frame van aluminium en is verkrijgbaar in 2 hoogtes: de kortere hoogte (ongeveer 140 cm) is geschikt voor de lagere zitgedeeltes, terwijl de hogere versie (ongeveer 180 cm) ook mensen die staan privacy geeft.

Modulair systeem

De schermen zijn modulair en dit geeft een grote vrijheid bij het samenstellen. Bovendien is de keuze van de volgende materialen: geperforeerd metaal, houten buizen en stoffering.

Kenmerken Lapalma Screen

  • Modulair en in verschillende maten en afwerkingen leverbaar.
  • Ontworpen door: Francesco Rota

Over Lapalma

Lapalma uit Italië is een fabrikant van restaurantmeubilair zoals design barkrukken, stoelen en tafels, maar ook kantoormeubilair. Men werkt samen met bekende designers zoals Anderssen & Voll, Shin & Tomoko Azumi, Hannes Wettstein en Enzo Berti. De meubelen van Lapalma kenmerken zich door de moderne vormgeving.

Een van de bekendste modellen is Lapalma Lem. Bij Lapalma staan de meubelen en grondstoffen onder voortdurende controle, men is verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Lapalma is ISO 9001 gecertificeerd.