Lapalma - Aria

De Lapalma Aria collectie bestaat uit een stapelbare stoel en barkruk met lage rugleuning. Deze collectie heeft diverse aanpassingsmogelijkheden en is daardoor ideaal voor het inrichten van diverse ruimtes. Is dat niet fijn? De Lapalma Aria stoel is bijvoorbeeld geschikt voor zalen en wachtkamers en de barkruk is ook ideaal voor horecaruimtes.

Lees meer
 • Lapalma Aria stoel
  Lapalma Aria Stoel voor binnen en buitenVanaf € 309,-
 • La Palma Aria barkruk
  Lapalma Aria barkrukVanaf € 358,-

Personaliseer uw zitmeubelen

Met het Lapalma Aria assortiment heeft u eindeloos veel mogelijkheden om een gepersonaliseerde zithoek te creëren met meubels die zijn aangepast aan al uw behoeftes. Zo zijn de Aria stoelen van Lapalma leverbaar met armleuningen en kunt u kiezen uit diverse stofferingen en kleuren voor de zitmeubelen. Ook zijn ze als draadframe leverbaar, voor een extra unieke look. De frames zijn in wit en zwart verkrijgbaar, wat een mooi contrast vormt met diverse kleuren voor de stoffering. Door te spelen met kleurcontrasten kunt u een unieke stijl creëren voor uw zithoek met de Lapalma Aria zitmeubelen. 

Eigenschappen van Lapalma Aria

 • De Aria collectie van Lapalma bestaat uit een stapelbare stoel en een hoge barkruk.
 • De Lapalma Aria stoelen zijn leverbaar met armleuningen.
 • De kruk is een universele maat en heeft een lage rugleuning.
 • De Aria krukken van Lapalma zijn altijd voorzien van een voetensteun.
 • Kies uit diverse kleuren en stofferingen voor de Lapalma Aria zitmeubelen, waaronder katoen en draaddesign.
 • De rvs-frames van de zitmeubelen zijn leverbaar in wit en zwart.
 • De rvs-frames kunnen een zandstraling of een poedercoating krijgen.
 • Ontwerper van de Lapalma Aria collectie: Romano Marcato.

Varianten van Lapalma Aria

 • Lapalma Aria Barkruk
 • Lapalma Aria Stoel

Over Lapalma

Lapalma is een Italiaanse meubelontwikkelaar die zichzelf onderscheidt door te focussen op het creëren van meubelsystemen in plaats van individuele meubelstukken. Deze bieden als geheel innovatieve oplossingen in diverse moderne ruimtes, die dan ook ge gebruiksdoeleinden van de ruimte bevorderen. Daarbij hechten ze veel waarde aan expertise en uitvoerig onderzoek alvorens de concepten voor producten worden ontwikkeld. Al hun interieurstukken zijn van hoge kwaliteit en worden met succes wereldwijd verkocht, waaronder het Lapalma Aria assortiment.

Onze diensten

Bij De Projectinrichter kunt u terecht voor diverse vraagstukken omtrent uw interieur. Wij bieden diverse services om u hierbij van dienst te zijn, zoals kleuradvies en het aanbieden van proefstoelen gedurende een testperiode, zodat u de zitmeubelen kan ervaren voordat u ze permanent aanschaft. Een weloverwogen keuze maken is namelijk wel zo fijn toch?

Interesse?

Heeft u interesse in het Aria assortiment van Lapalma of in de diensten van De Projectinrichter? Wij staan graag voor u klaar met aanvullend advies of een vrijblijvende offerte op basis van de projectprijzen van de Lapalma Aria collectie. Neem hiervoor contact met ons op via 088 - 650 1234 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.