Lapalma Cut stoel

Verkoop vanaf € 552,- 

Lease vanaf € 8,86 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 552,-
Lease per maand vanaf€ 8,86

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLapalma
ModelCut
OntwerperFrancesco Rota
HerkomstItalië
AfmetingenLapalma Cut afmetingen
Kleuren en materialenLapalma kleuren en materialen
Onderstel4-poot, Slede, Kruisvoet, Stervoet
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd
Extra'sVerrijdbaar

Productomschrijving

Lapalma Cut stoel omvat een verscheidenheid van vormen en persoonlijkheden. Speciaal voor buiten is er buitenmeubilair, deze stoel is onbekleed, terwijl er ook uitvoeringen zijn voor binnen voorzien van een eenvoudige kussen, een gewatteerde zitting of in een zacht en volledig gestoffeerde uitvoering.

De veelzijdige Lapalma Cut is de ideale stoel voor verschillende ruimtes binnen het kantoor. Een mooie aanvulling voor het entree, als vergaderstoel of in het bedrijfsrestaurant. De Cut stoelen hebben nu ook een 4 poots houten onderstel, ze waren al eerder ook in hout verkrijgbaar echter alleen als stervoet). Deze is te zien in afbeelding 11. De Cut stoelen hebben nu ook een 5 teens verrijdbaar onderstel op vaste hoogte als ook nu in hoogte verstelbaar.

Over Lapalma

Lapalma uit Italië is een fabrikant van restaurantmeubilair zoals design barkrukken, stoelen en tafels, maar ook kantoormeubilair. Men werkt samen met bekende designers zoals Anderssen & Voll, Shin & Tomoko Azumi, Hannes Wettstein en Enzo Berti. De meubelen van Lapalma kenmerken zich door de moderne vormgeving.

Een van de bekendste modellen is Lapalma Lem. Bij Lapalma staan de meubelen en grondstoffen onder voortdurende controle, men is verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Lapalma is ISO 9001 gecertificeerd.