Lapalma - Miunn

De Lapalma Miunn collectie wordt gevormd door een personaliseerbare stoel en hoge kruk. De kruk is geschikt voor de inrichting van bijvoorbeeld horecaruimtes en wachtruimtes met hoge tafels. De stoel is ideaal voor onder andere wachtruimtes, vergaderruimtes, horeca en zalen. De Lapalma Miunn zitmeubelen hebben een moderne uitstraling en zijn gemakkelijk aanpasbaar aan ieder interieur. Daarbij is de Lapalma Miunn collectie van gemakkelijk te personaliseren om aan uw wensen te voldoen en een uniek design te creëren voor uw zithoek. Wie wil dat nou niet? 

DesignerKarri Monni
Lees meer
 • Lapalma Miunn stoel
  Lapalma Miunn StoelVanaf € 396,-
 • La Palma Miunn kruk
  Lapalma Miunn krukVanaf € 268,-

Breng uw unieke design tot leven

De Miunn zitmeubelen van Lapalma zijn aanpasbaar aan al uw wensen en behoeftes die u heeft voor de inrichting van uw ruimte. Zo is de zitschaal leverbaar in diverse kleuren en biedt Lapalma u daarbij keuze uit een aantal onderstellen: stervoet, 4-poot, kolom- of slede. De onderstellen zelf zijn ook leverbaar in diverse materialen en kleuren.

Een houten onderstel geeft de Lapalma Miunn stoel een stevige en stijlvolle uitstraling. Een smal buisframe van bijvoorbeeld het sledeonderstel geeft een minimalistische en industriële look. Welke look u ook wilt creëren voor uw ruimte, het kan met de Lapalma Miunn zitmeubelen.

Eigenschappen van Lapalma Miunn

 • Het Miunn assortiment van Lapalma bestaat uit een stoel en hoge barkruk met genoeg aanpassingsmogelijkheden.
 • Pas de Lapalma kruk toe in bijvoorbeeld horecaruimtes en wacht- of ontvangstruimtes met hoge tafels. De stoel is geschikt voor onder andere wachtruimtes en conferentiezalen. Echter zijn de zitmeubelen breed toepasbaar vanwege de diversiteit aan onderstellen, dus er zijn veel meer mogelijkheden.
 • De zitschaal is leverbaar in vele kleuren.
 • De zitschaal van beide Lapalma Miunn zitmeubelen heeft in de basis een houten afwerking, maar kan optioneel bekleed worden met stof of leer.
 • Voor de Lapalma stoel is er keuze uit de volgende onderstellen: slede, stervoet, 4-poot of kolom.
 • Kies voor de barkruk uit de volgende onderstellen: slede of kolom.
 • De Lapalma Miunn kruk heeft een verstelbare hoogte vanwege de erin verwerkte gasdrukveer.
 • De hoge Miunn kruk van Lapalma is altijd voorzien van een voetensteun.
 • Ontwerper: Karri Monni.

Varianten van Lapalma Miunn

 • Lapalma Miunn Kruk
 • Lapalma Miunn Stoel

Over Lapalma

De Italiaanse meubelontwikkelaar onderscheidt zich door te focussen op het creëren van meubelsystemen die toepasbaar zijn in diverse ruimtes, in plaats van individuele meubels. Deze meubelsystemen van Lapalma bevorderen de ergonomie, akoestiek en gebruiksdoeleinden van de betreffende ruimte. Hun meubelcollecties worden wereldwijd met succes verkocht, inclusief het Lapalma Miunn assortiment.

Diensten van De Projectinrichter

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen of onderhouden van uw interieur? Laat De Projectinrichter u helpen door middel van diverse diensten. Zo geven wij zitinstructies, zodat alle zitmeubelen optimaal gebruikt worden zonder dat ze zorgen voor fysieke klachten op de lange termijn, waardoor we verzuim tegengaan. Daarbij kunnen zitmeubelen over tijd beschadigingen creëren. Hiervoor geven wij bijvoorbeeld een gepersonaliseerd onderhoudsadvies en bieden we uiteraard services aan voor het onderhoud zelf.

Contact?

Heeft u interesse in de Lapalma Miunn collectie of in de services van De Projectinrichter? Aarzel niet en neem contact met ons op via 088 - 650 1234 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com. Wij voorzien u graag van aanvullend advies of een vrijblijvende offerte op basis van de projectprijzen van de Lapalma Miunn meubelcollectie.