HomeOffecctOffecct Avignon bank

Offecct Avignon bank

Verkoop vanaf € 4.960,- 

Lease vanaf € 79,61 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 4.960,-
Lease per maand vanaf€ 79,61

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkOffecct
ModelAvignon
OntwerperChristophe Pillet
HerkomstZweden
AfmetingenOffecct Avignon bank afmetingen
Kleuren en materialenOffecct kleuren en materialen
Soort3-zits
Onderstel4-poot

Productomschrijving

De Avignon sofa van Offecct, ontworpen door Christophe Pillet, een sofa waar een idee achter zit. Designer Pillet vindt niet dat er verschil moet zitten tussen een bank in een openbare ruimte of werkruimte en een thuissituatie. Het enige verschil moet zijn dat je in de ene situaties wat meer privé zit.

Het kussen waar je op zit moet hetzelfde comfort bieden, waar je ook bent. Met dit idee in gedachten heeft Pillet de Avignon ontworpen, een bank die dus perfect geschikt is voor verschillende situaties.

Eigenschappen Offecct Avignon sofa | bank

  • Verkrijgbaar in stof of leder
  • Verchroomde pootjes
  • Frame gelakt in kleur naar keuze
  • Ontworpen door: Christophe Pillet

Over ontwerper Christophe Pillet

Christophe Pillet is een Franse ontwerper die zijn opleiding in Milaan in 1991 begon. Hij is zeer veelzijdig met zijn creaties en partnerships: van productontwerp tot interieur design en architectuur. ” De stoel en tafel ik heb ontworpen voor Kristalia zijn ambitieuze projecten, niet alleen door hun design, maar ook de moeilijkheid van het industrieel produceren. Deze objecten zijn eenvoudig van vorm, maar technisch ingewikkeld. ”, aldus Christophe Pillet die ook voor Offecct en Cappallini meubelen heeft ontworpen.

Over Offecct

Offecct meubelen en akoestische wandpanelen afkomstig uit Zweden, staan voor de combinatie van authentiek Zweeds vakmanschap met kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Samen met enkele van s werelds meest vermaarde ontwerpers worden elegante, intelligente en milieuvriendelijke meubelen ontwikkeld. Offecct is klantgericht, het doel is de klant te begrijpen, in zijn behoeften te voorzien en zijn verwachtingen waar te maken of liever nog te overtreffen. Tot de collectie van Offecct behoren banken, vergaderstoelen, en akoestische wandpanelen die het geluid dempen. Het bedrijf gelooft in de combinatie van echte Zweedse vakmanschap met kwalitatieve, innovatieve en duurzame ontwerp.