HomeOffecctOffecct Soundsticks akoestische roomdivider

Offecct Soundsticks akoestische roomdivider

Verkoop vanaf € 1.126,- 

Lease vanaf € 18,07 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.126,-
Lease per maand vanaf€ 18,07

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkOffecct
ModelSoundsticks
OntwerperAndrea Ruggiero
HerkomstZweden
Kleuren en materialenOffecct kleuren en materialen
SoortAkoestische banken

Productomschrijving

Offect Soundsticks is een akoestische roomdivider, een akoestisch systeem waarmee elke open ruimte op een zeer stijlvolle manier opgedeeld kan worden naar activiteit of functie. Tevens biedt de innovatieve designoplossing oneindig veel creatieve mogelijkheden die voorziet in de behoefte van geluidsreductie en een fractie privacy op de werkvloer. Toe te passen in iedere open kantoorruimte of publieke ruimte. Bijzonder is dat dit product volledig van duurzaam en gerecyled materiaal vervaardigd is. 

Offect Soundsticks, de kenmerken

  • Ontwerpjaar: 2019
  • Ontwerper: industrieel ontwerper Andrea Ruggiero (Italie/Hongarije)
  • 100% duurzaam, vervaardigd van uitsluitend gerecycled materiaal.
  • Toepasbaar in zowel lineaire als gebogen formatie. 
  • Gepresenteerd op: Salone del Mobile in Milan 2018 en de Furniture en Light fair 2019 in Stockholm, Zweden.

Productinformatie

De Soundsticks worden middels een rails met, nauwelijks zichtbare, dunne staalkabels aan het plafond bevestigd. Het railssysteem leent zich ervoor om uw roomdivider in elke door uw gewenste vorm en formaat op te hangen. Is uw kantoorinrichting strak en voert u dit graag door in uw meubilair? Wij adviseren dan om de Soundsticks in een lineaire formatie op gelijke hoogte op te hangen.

Kan uw kantoorinterieur daarintegen juist een speelse twist gebruiken en wilt u juist de strakke lijnen in uw kantoorruimte doorbreken? U kunt de roomdivider in elke door uw gewenste gebogen vorm aan het plafond ophangen of dit nu in een cirkel of in een S-vorm is. Voor een extra dynamisch effect kunt u spelen met de hoogte waarmee u de individuele sticks aan het plafond ophangt. Kortom het systeem is een akoestische oplossing met oneindig veel creatieve mogelijkheden. De sticks worden standaard in een set van 8 stuks geleverd. U kunt de grootte van de roomdivider uitbreiden naar uw persoonlijke wens en behoefte.

Volledig duurzame materialen

De Soundsticks bestaan uit een set van 8 gestoffeerde stokken, Engels voor stokken. Waarbij elke stick is bekleed met een hoes van stof en sluit met een ritssluiting. De boven- en de onderkant worden afgesloten met een dop van gerecycled aluminium. Voor de stof van de hoes en de akoestische kern wordt uitsluitend gebruik gemaakt van restmateriaal, stoffen en snij-afval die in de Offecct fabriek overblijven. Daarnaast is de akoestische kern vervaardigd van materiaal van PET-flesjes.

Kleuren

In de fabriek van Offecct wordt het snij-afval van de stoffen gesorteerd in 4 kleurgroepen, te weten.

  • Blauw
  • Grijs
  • Groen
  • Rood

De uiteindelijke kleur van de stoffen hoezen is geheel afhankelijk van het aanbod aan materiaal. Bij uw order kunt u daarom slechts een indicatie-kleur aangeven, een exacte kleurindicatie is om deze reden daarom ook niet mogelijk. Het resultaat zal echter altijd verrassend en passend zijn bij uw interieurconcept.