Offecct - Circus

Offecct Circus is een collectie meubelen, bestaande uit een salontafel in verschillende hoogtes en een plantenbak. Het Offect Circus meubilair is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

Lees meer
 • Offecct Circus tafel
  Offecct Circus tafelVanaf € 850,-
 • Offecct Circus accessoire
  Offecct Circus accessoires plantenbakVanaf € 582,-

Leefomgeving in gedachten

Offecct Circus is bedacht door het ontwerpersduo Formfjord. De gedachte achter het ontwerp was om niet alleen aan het product te denken, maar ook aan de leefomgeving. Dit is terug te vinden in het speelse design van het Offecct Circus meubilair. De neutrale kleuren zorgen brengen de Offecct Circus meubelen in evenwicht. Hierdoor passen deze meubelen binnen vrijwel elk kantoorinterieur.

Speels karakter

Vanwege het speelse karakter van de Circus tafel is het meubel het beste te gebruiken in ruimtes waar collega’s samen komen in pauzes of voor informele gesprekken. Denk daarbij aan lounges en lobby’s. Ook is de tafel een mooie toevoeging in wachtruimtes. Daarbij is de Circus plantenbank goed te combineren met de tafel. Het toevoegen van groen aan uw kantoor zorgt voor een frisse uitstraling.

Kenmerken van het Offecct Circus meubilair

 • Het tafelblad is verkrijgbaar in zwart – of witte lak en is gemaakt van MDF.
 • De plantenback is beschikbaar in zwart - en witgelakt metaal.
 • Ontwerper: Formfjord

Varianten uit de Offecct Circus collectie

 • Circus Tafel
 • Circus Plantenbak

Over Formfjord

Formfjord bestaat uit de ontwerpers Fabian Baumann en Sönke Hooff en werd opgericht in 2006. Baumann studeerde Mechanical Engineering aan TU-Berlin en Design Egineering op TU- Delft. Hoof studeerde Industrial Design op de Kuntshochschule Weissensee Berlin, na een stage als stoffeerder.

Het duo combineert deze achtergronden bij elkaar het creatieve proces vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Formfjord verzorgde projecten voor onder andere Audi, Light Years, Stelton, Memo, trendform en Rösle.

Meer weten?

Bent u opzoek naar nieuw kantoormeubilair? Neem dan contact op met een van onze experts of kom langs bij een van onze showrooms. Wij helpen u graag verder met de keuze voor meubelen die passen bij uw bedrijf.