Offecct - Float High Large

Offecct Float High Large is een doorontwikkeling op de Float High. De hogere rug en hogere zijkanten creëren een afgelegen bol waar u alleen of in een groep kunt zitten. De ontwerpers Claesson Koivist Rune werden ingegeven door hun eigen behoeften, waarbij veel werd gereisd en veel vergaderingen in openbare instellingen plaatsvonden. Om ongestoord te kunnen zitten of te werken zijn de Offecct Float High Large ideale oplossingen.

Lees meer
 • Offect Float High Large fauteuil productfoto
  Offecct Float High Large FauteuilVanaf € 3.537,-
 • Offect Float High Large bank
  Offecct Float High Large bankVanaf € 5.334,-

Over Offecct Float High Large zitmeubelen

 • Leverbaar als fauteuil met extra hoge rug en 3-persoonsbank, ook met extra hoge rug.
 • De zitelementen hebben akoestische eigenschappen vanwege de hoge rug en zijkant.
 • Delen uit de veelzijdige Offecct-collectie zijn verkrijgbaar met het Zweedse ecolabel Möbelfakta. Zo ook deze Offecct Float High Large serie. Möbelfakta houdt rekening met technische, milieu- en productie-ethische vereisten. Om een product met Möbelfakta te certificeren, moet het worden gekozen met een stoffering die voldoet aan de  Möbelfakta-criteria.
 • Ontworpen door: Claesson Koivisto Rune.

Varianten Offecct Float High Large zitmeubelen

 • Offecct Float High Large fauteuil.
 • Offecct Float High Large bank voor 3 personen.
 • Ook leverbaar als Float High zitelementen.

Over de ontwerpers Claesson Koivisto Rune

Mårten Claesson, Eero Koivisto en Ola Rune startten in 1995 hun architecturale partnerschap in Stockholm onder de naam Claesson Koivisto Rune. Ze hebben diverse meubels ontworpen voor verschillende merken, waaronder: Kristalia, Artifort, Muuto, Tacchini en Offecct. Naast het ontwerpen van meubels hebben ze ook diverse huizen en complete inrichtingen ontworpen.

Ontwerper Eero Koivisto  over de Offecct Float High Large

"Ik merkte hetzelfde gedrag bij iedereen die betrokken was bij zakelijke bijeenkomsten, mensen leunden naar voren op de zeer lage stoelen, probeerden hun computerscherm te verbergen en hielden hun hand om hun mond tijdens het praten met hun mobiele telefoon. Ik vroeg me af of ik een meubelstuk kon maken dat voelde alsof het een kleine, aparte ruimte was. Ik begon met Float, dat ik eerder had ontworpen voor Offecct, en trok de randen op om een besloten en afgelegen ruimte te creëren."