Offecct - Playback

Offecct Playback is een collectie bestaande uit een modulair banksysteem en diverse zitmeubelen zoals een de Offecct Playback fauteuil. Het Offecct Playback zitmeubilair is vanwege haar simpliciteit het ideale zitmeubel om tot rust te komen op kantoor.

Lees meer
 • Offecct Playback productfoto
  Offecct Playback fauteuilVanaf € 1.644,-
 • Offecct Playback bank
  Offecct Playback bankVanaf € 2.559,-

Aanpasbare meubelen

Het Offecct Playback meubilair combineert strakke lijnen met speelsheid. De Offecct Playback zitmeubelen wordt gekarakteriseerd door de verschillende stoffen en kleuren die je voor het uiterlijk van het onderstel en de zit - en rug kussens kunt kiezen. Ook kunt u de bank verder naar uw eigen stijl aanpassen door de kussens te verplaatsen.

Loungeruimtes

De speelse elementen uit de kleurrijke zitkussens van de Offecct Playback meubelen zorgen ervoor dat de u de creativiteit van uw werknemers bevordert. Denk aan het voeren van informele gesprekken tussen collega’s of door samen inspiratie op te doen. Daarom is het Offecct Playback zitmeubilair uitermate geschikt om in loungeruimtes in gebruik te stellen. Daarnaast past de Offecct Playback ook goed in wachtruimtes of lobby’s, zodat uw klanten meteen een beeld krijgen van de sfeer binnen uw organisatie.

Kenmerken van de Offecct Playback meubelen

 • Het onderstel van de Offecct Playback is 4-poots en is gemaakt van chroom met ABS- glijders om uw ondervloer te beschermen.
 • De rug – en zitkussens van de Offecct Playback meubelen zijn van koudschuim.
 • U heeft de optie om te kiezen uit een stoffen – of standaard Elmo Nordic leren bekleding.
 • Ontwerper: Eero Koivisto

Varianten uit de Offecct Playback collectie

 • Playback Fauteuil
 • Playback Bank

Levensduur verlengend onderhoud

Wilt u ook graag dat uw meubelen lang meegaan? Wij bieden u levensduur verlengend onderhoud aan van uw meubelen. Om uw interieur in topconditie te houden verzorgen wij een periodieke onderhoudscheck. Uw meubelen krijgen een onderhoudscheck waarbij wij kijken naar de staat en functionaliteit. Tijdens de check wordt het meubilair gecontroleerd op staat en functionaliteit. Verder leggen wij de garantiegevallen vast en herstellen wij deze.

Vragen?

Bent u geïnteresseerd in onze zitmeubelen? Wij geven u graag advies over het juiste zitmeubilair voor uw kantoorconcept. Waaruit wij u helpen een keuze te maken uit ons diverse assortiment kantoormeubilair, zoals de Playback collectie van het merk Offecct.