Palau - Tank

De Palau Tank akoestische lounge bank en fauteuil hebben de vorm van de klassieke strandfauteuil. De Palau Tank collectie is speciaal ontworpen voor de zakelijke markt.

Lees meer
 • Palau Tank productfoto
  Palau Tank fauteuil Akoestische fauteuilVanaf € 2.780,-
 • Palau Tank bank
  Palau Tank bankVanaf € 4.015,-

Over de Palau Tank serie zitelementen

 • De Palau Tank serie is ontworpen door de Nederlandse designer Edward van Vliet.
 • Dutch Design, esthetisch en tijdloos vormgegeven zonder overvloed aan decoratie.
 • Kenmerkend is haar extreme vermogen om geluidsoverlast op de werkvloer te absorberen en te beperken tot een minimum.
 • Zowel de Tank loungebank als loungefauteuil zijn optioneel leverbaar met dak, voor optimale akoestiek zodat de gebruiker ongestoord kan werken, lezen of telefoneren.
 • Laptopblad met een sledesysteem waarbij het blad in de armleuning geschoven kan worden.
 • Stoffering in stoffen van Kvadrat, Fanny Aronsen, Gabriël en De Ploeg en leer van Hulshof en Ohmann. Andere stoffen op aanvraag mogelijk.
 • Toe te passen in een zakelijke en professionele omgeving, uitermate geschikt voor ontvangstruimtes, lounges, hotellobby, bibliotheek et cetera.

Over de ontwerper Edward van Vliet

In 1990 richtte Edward van Vliet zijn eigen designstudio op in Amsterdam, Studio Edwin van Vliet SEVV. Hij ontwerpt designmeubels en daarnaast totaalconcepten voor de inrichting van kantoren en projecten. De inspiratie voor zijn ontwerpen haalt hij uit alles wat hij om zich heen ziet en ervaart tijdens zijn wereldreizen. En hoe interieurs functioneren in relatie tot de verschillende culturen. Van Vliet heeft een eigen stijl/signatuur en wordt niet geleid door trends. Kenmerkend zijn daarbij de bijzondere materiaalkeuzes en combinaties van verschillende stijlen. Traditioneel design wordt gemengd met high tech en/of natuurlijke materialen met innovatieve productietechnieken.

Over Palau

Palau meubelen, uit Nederland, een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als een vanzelfsprekendheid. Palau meubelen biedt de mogelijkheid al haar gestoffeerde producten uit te voeren in een eco-uitvoering. In deze uitvoering wordt duurzaam gewonnen hout gebruikt (FSC en PEFC) en cradle-to-cradle stoffen of stoffen met een Eco-Flower label toegepast. De nieuwe producten zoals Palau Bricks en sofa-serie Mingus worden standaard zonder meerkosten uitgevoerd op deze wijze. Ook kastensysteem Kwart is van FSC hout gemaakt. Werkt samen met bekende ontwerpers zoals Alissia Melka-Teichroew, Paul Linse en Richard Hutten.