Pedrali - Gliss

De Pedrali Gliss collectie bestaat uit een opvallende kruk en stoel. Deze hebben een uniek design met een omsluitende rugleuning, wat zorgt voor optimaal zitcomfort. De Pedrali Gliss zitmeubelen zijn veelzijdig en kunnen daarom in uiteenlopende ruimtes worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontvangst-, wacht-, werk- en vergaderruimtes. 

Lees meer
 • Pedrali Gliss productfoto
  Pedrali Gliss StoelVanaf € 203,-
 • Pedrali Gliss kruk
  Pedrali Gliss krukVanaf € 161,-

Zitmeubels met veelzijdigheid 

Het Pedrali Gliss assortiment bestaat uit zitmeubels die gekarakteriseerd worden door hun veelzijdigheid. Zo zijn de zitmeubelen in diverse materialen en kleuren leverbaar. Daarbij is er voor de Gliss kruk en stoel een ruime keuze uit verschillende onderstellen. Voor de Gliss stoel is een verrijdbare optie ook beschikbaar, waardoor deze ideaal is voor werk- en vergaderruimtes.  

Eigenschappen van Pedrali Gliss  

 • De Pedrali Gliss collectie wordt gevormd door een kruk en stoel met een opvallend design met een omsluitende rugleuning voor optimaal zitcomfort. 

 • De Pedrali Gliss zitmeubels worden gekenmerkt door hun veelzijdigheid, waardoor ze ook breed toepasbaar zijn. 

 • Pas de Pedrali kruk en stoel bijvoorbeeld toe in ontvangst-, wacht-, werk- en vergaderruimtes.  

 • Kies voor de Gliss kruk uit een kolom- of sledeonderstel. 

 • Kies voor de Gliss stoel uit diverse 4-poots onderstellen of een kolom-, slede- of verrijdbaar onderstel. 

 • De kolomonderstellen zijn in hoogte verstelbaar.  

 • De Gliss zitmeubelen zijn leverbaar in diverse kleuren en materialen.  

 • De Gliss kruk is altijd voorzien van een voetensteun of voetenring.  

 • Ontwerp van Pedrali Gliss: Claudio Dondoli & Marco Pocci. 

Varianten van Pedrali Gliss 

 • Pedrali Gliss kruk. 

 • Pedrali Gliss stoel. 

Over Pedrali 

Pedrali is een Italiaanse meubelontwikkelaar waarbij kwaliteit en veelzijdigheid hoog in het vaandel staan. De meubelcollecties worden dan ook gecreëerd op basis van uitvoerig onderzoek, zodat ze de optimale functionaliteit kunnen bieden in uiteenlopende ruimtes. Daarbij zijn hun meubels veelzijdig, doordat ze diverse aanpassingsmogelijkheden hebben om aan individuele behoeftes te kunnen voldoen. Dit is ook terug te zien in de Pedrali Gliss collectie. Niet alleen de meubels zelf zijn duurzaam; ook de productieprocessen zijn bij Pedrali maatschappelijk verantwoord.  

Assistentie nodig? 

Kunt u een helpende hand gebruiken bij het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur? Laat De Projectinrichter u assisteren met diverse services. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons proefstoelen uitproberen om een weloverwogen keuze te kunnen maken voordat u een zitmeubel aanschaft. Dat is wel zo fijn toch? Daarbij creëren wij gepersonaliseerde onderhoudsadviezen; wij bieden zowel reinigings- als circulaire onderhoudsservices. Door oude meubels nieuw leven in te blazen, zijn ze weer zo goed als nieuw. Zo kunt u op de lange termijn van uw meubels genieten. Voor meer informatie over de diensten van De Projectinrichter kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.  

Meer weten? 

Heeft u interesse in het Pedrali Gliss assortiment of de services van De Projectinrichter? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie, een consult of vrijblijvende offerte. Bel naar 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com