Pedrali Gliss Stoel

Verkoop vanaf € 203,- 

Lease vanaf € 3,26 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 203,-
Lease per maand vanaf€ 3,26

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPedrali
ModelGliss Stoel
OntwerperClaudio Dondoli en Marco Pocci
HerkomstItalië
OnderstelDraadframe, 4-poot, Slede, Kolom, Stervoet
ZithoogteVast, Verstelbaar
MateriaalKunststof, Gestoffeerd
Extra'sVerrijdbaar

Productomschrijving

De Pedrali Gliss stoelen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Zo heeft de Gliss een barkruk, sledestoelen met diverse bekleding en is er ook een Gliss stoel met een verrijdbaar onderstel voor als bureaustoel en als vergaderstoel.

Pedrali Gliss 900

De Pedrali Gliss 900 4-poot heeft een verchroomd stalen buizenframe met een Ø van 16 mm. De zitschaal is van technopolymeer en verkrijgbaar in de kleuren wit of beige.

Pedrali Gliss 901

De Pedrali Gliss 901 heeft een verchroomd stalen buizenframe met een Ø van 16mm. De zitschaal is gemaakt van polycarbonaat en verkrijgbaar in de kleur zwart.

Pedrali Gliss Wood 904

De Gliss Wood 904 heeft houten poten (gebleekt of gebeitst) en de zitschaal is van technopolymeer en is verkrijgbaar in de kleuren wit of zand.

Pedrali Gliss Wood 904/F

De Gliss Wood 904/F heeft houten poten (gebleekt of gebeitst) en de zitschaal heeft een leren bekleding.

Pedrali Gliss Wood 905

De Gliss Wood 905 heeft houten poten (gebleekt of gebeitst) en de zitschaal is gemaakt van polycarbonaat en verkrijgbaar in transparant of verschillende kleuren.

Pedrali Gliss 920

De sledestoelvariant van de Pedrali is de Gliss 920. De zitschaal is van technopolymeer en verkrijgbaar in de kleuren wit of beige en het verchroomd stalen buizenframe heeft een Ø van 10 mm.

Pedrali Gliss 921

De sledestoelvariant van de Pedrali is de Gliss 921 . De zitschaal is van polycarbonaat en verkrijgbaar in transparant of verschillende kleuren. Het verchroomd stalen buizenframe heeft een Ø van 10 mm.

Pedrali Gliss 930

De Gliss 930 is een sledestoel. De zitschaal is van technopolymeer die is bedekt met echt leer met zichtbare naden. Het verchroomd stalen buizenframe heeft een Ø van 10 mm.

Pedrali Gliss 940

De Gliss 940 op 1 poot heeft een zithoogte van 43 cm en de stoel is draaibaar. De zitschaal is van technopolymeer en heeft een gepolijste of geborstelde stalen basis met een Ø van 400 mm.

Pedrali Gliss 940/F

De Gliss 940/F op 1 poot heeft een zithoogte van 43 cm. De zitschaal is van technopolymeer en is voorzien van leer met zichtbare naden. De voet is van RVS en de kolom is verchroomd.

Pedrali Gliss 941

De Gliss 941 op 1 poot heeft een zithoogte van 43 cm. De zitschaal is van polycarbonaat en heeft een gepolijste of geborstelde stalen basis met een Ø van 400 mm.

Pedrali Gliss 950

De Gliss 950 op 1 poot is in hoogte verstelbaar van 430 – 525 mm. De stoel heeft een wit of beige technopolymeer zitschaal, is sterk en gemakkelijk te onderhouden. Draaistoel met gasveer apparaat. De stoel is voorzien van een gepolijst roestvrij stalen onderstel en verchroomde stalen kolom.

Pedrali Gliss 950/F

De Gliss 950/F op 1 poot is in hoogte verstelbaar van 430 tot 525 mm. De zitschaal is van leer. Draaistoel met gasveer apparaat. De stoel is voorzien van een gepolijst roestvrij stalen onderstel en verchroomde stalen kolom.

Pedrali Gliss 952

De Gliss 952 op 1 poot is in hoogte verstelbaar van 430 tot 525 mm. De zitschaal is in full color polycarbonaat. Draaistoel met gasveer apparaat. De stoel is voorzien van een gepolijst roestvrij stalen onderstel en verchroomde stalen kolom.

Pedrali Gliss 960

De Gliss 960 verrijdbare en draaibare vergader- of bureaustoel is in hoogte verstelbaar van 430 tot 545 mm. De zitschaal is van technopolymeer. Draaistoel met gasveer apparaat. De stoel is voorzien van een aluminium onderstel met wielen.

Pedrali Gliss 961

De Gliss 961 verrijdbare en draaibare vergader- of bureaustoel is in hoogte verstelbaar van 430 tot 540 mm. De behuizing is van polycarbonaat. Draaistoel met gasveer apparaat. De stoel is voorzien van een gepolijst aluminium onderstel met wielen.

Pedrali Gliss 966/F

De Gliss 961 verrijdbare en draaibare vergader- of bureaustoel is in hoogte verstelbaar van 430 tot 550 mm. De zitschaal is bekleedt met echt leer. Draaistoel met gasveer apparaat. De stoel is voorzien van een gepolijst aluminium onderstel met wielen die geschikt zijn voor een houten vloer.

Pedrali Gliss 968

De Pedrali Gliss 968 heeft een zitschaal van doorzichtig polycarbonaat. Het verchroomde stalen buizenframe met een Ø van 16 mm, met wielen. De zithoogte is 44 cm.

Pedrali Gliss 1020

De Pedrali Gliss 1020 sledestoel is geïnjecteerd met brandwerend schuim, de zitschaal is bekleedt met stof of simili-leer. Verkrijgbaar met een verchroomd stalen frame met een Ø van 10 mm. Dit zithoogte is 50 cm.

Pedrali Gliss 1040

De Pedrali Gliss 1040 stoel op 1 poot is geïnjecteerd met brandwerend schuim, de zitschaal is bekleedt met stof of simili-leer. Het kussen heeft een afneembare bekleding. Verkrijgbaar met een centrale draaivoet met een vaste hoogte van geborsteld roestvrij staal. Dit zithoogte is 48 cm.

Pedrali Gliss 1050

De Pedrali Gliss 1050 stoel op 1 poot is geïnjecteerd met brandwerend schuim, de zitschaal is bekleedt met stof of simili-leer. Het kussen heeft een afneembare bekleding. Verkrijgbaar met een centrale draaivoet die in hoogte verstelbaar is van 440 tot 535 mm. De draaivoet is van geborsteld roestvrij staal.

Pedrali Gliss 900.3

Dit is een uitneembare kussen gestoffeerd met simili leer of stof. Geschikt voor de Pedrali Gliss en Gliss Hout collecties.

Pedrali Gliss 900.8

Dit is de verwijderbare vulling die past in de zitschaal om de stoel comfortabeler te maken. Beschikbaar voor Gliss en Gliss hout collectie met een zitschaal van technopolymeer.