Rexite

Rexite is al ruim 40 jaar actief in de meubelbranche. Naast de klassieke collectie kantoormeubilair en accessoires heeft het merk ook stoelen, krukjes, boekenkasten, wandklokken, kapstokken en meer. Dankzij de creatieve originaliteit en speciale aandacht voor kwaliteit en materiaal trekt het meubilair van Rexite snel de aandacht.

Lees meer

1 / 1

De meubelen kunnen in vele ruimtes worden gebruikt, waaronder kantoren, scholen of in de horeca. De Rexite Eveline is bijvoorbeeld erg geschikt voor ruimtes die niet erg groot zijn of waar het van belang is dat de stoelen gemakkelijk aan de kant kunnen worden gezet of worden opgeruimd. Deze stoel is namelijk stapelbaar, licht qua gewicht, comfortabel en makkelijk schoon te maken. 

Meer over Rexite 

  • Dit meubelmerk heeft een Italiaanse oorsprong en heeft dan ook het ‘Made in Italy’ keurmerk.  
  • De filosofie van Rexite beschrijft dat het merk geen gewone, maar wel eenvoudige meubelen wil maken. Daarnaast moeten de meubelen origineel, maar niet bizar zijn. Een echte uitdaging bij ieder ontwerp dus. 
  • Het merk creërt tijdloze designs. Hierdoor gaan producten langer mee en vallen ze dus onder ‘duurzaam’.  
  • Naast meubelen heeft het merk ook diverse accessoires ontworpen die van belang kunnen zijn in bijvoorbeeld kantoren, zoals opbergruimte voor mappen, pennenbakjes of een klok. 

Informatie en vragen over Rexite meubelen 

Wilt u meer informatie over Rexite meubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Rexite meubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen. Kom langs en laat u inspireren door één van onze experts, zij kunnen u voorzien van advies op maat. 

Series