HomeRexiteRexite Boox modulair kastensysteem

Rexite Boox modulair kastensysteem

Verkoop vanaf € 1.152,- 

Lease vanaf € 18,49 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.152,-
Lease per maand vanaf€ 18,49

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkRexite
ModelBoox
OntwerperAlberto Basaglia en Natalia Rota Nodari
HerkomstItalië
Kleuren en materialenRexite kleuren
SoortKantoorkast, Dressoir
MateriaalOverig
DeurenDraaideur, Geen deur

Productomschrijving

De Rexite Boox is een modulair kastensysteem. De basis is een stellingsysteem met gepolijst of geanodiseerd aluminium frame, methacrylaat panelen in wit of kristal met geharde glas planken in transparant, mat of wit.

Het systeem vrij te combineren, zowel in hoogte en breedte met een maximale hoogte van 229 cm. Door te combineren met hoogte, aantal planken en kleur is er altijd een Rexite Boox die past in uw kantoorinterieur.

Rexite en het milieu

Rexite heeft altijd veel aandacht besteed aan de gevolgen die het productieproces op mens en milieu kunnen hebben. De producten zijn volledig gemaakt in Italië in strikte overeenstemming met de Europese wetgeving en alle regels met betrekking tot het milieu.

Over de ontwerpers Alberto Basaglia en Natalia Rota Nodari

Alberto Basaglia (geboren in Varese, 1969) en Natalia Rota Nodari (geboren in Bergamo, 1970) ontmoetten elkaar op de faculteit Bouwkunde van de Polytechnische Universiteit van Milaan, waar ze beide cum laude afstudeerden in 1995. Hun samenwerking met Rexite begon in 2006 met het ontwerp van de Boox modulaire kastensysteem, dat de Good Design Award in het volgende jaar won. Voor Rexite ze ontwierpen ze meer producten met dezelfde esthetiek.

Over Rexite

Rexite is al ruim 40 jaar actief in de meubelbranche. Naast de klassieke collectie kantoormeubilair en accessoires hebben ze ook stoelen, krukjes, boekenkasten, wandklokken, kapstokken en meer... Dankzij hun creatieve originaliteit en speciale aandacht voor kwaliteit, kleuren en materiaal trekt het meubilair van Rexite snel de aandacht.