HomeRexiteRexite Alexa stoel

Rexite Alexa stoel

Verkoop vanaf € 227,- 

Lease vanaf € 3,64 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 227,-
Lease per maand vanaf€ 3,64

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkRexite
ModelAlexa
OntwerperRaul Barbieri
HerkomstItalië
AfmetingenRexite Alexa afmetingen
Kleuren en materialenRexite kleuren
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalKunststof
Extra'sSchrijfblad

Productomschrijving

Rexite Alexa stoelserie is een stijlvol ontwerp met aandacht voor details. De lichte, stapelbare, comfortabele Alexa stoel is ideaal voor publieke ruimtes of in te zetten als zaalstoelen.

De elegante stoel kan ook bekleedt worden met wit, zwart of donkerbruin leer. Elk variant binnen de stoelserie kan tevens voorzien worden van een schrijfblad, dat zowel links als rechts toegevoegd kan worden.

Rexite en het milieu

Rexite heeft altijd veel aandacht besteed aan de gevolgen die het productieproces op mens en milieu kunnen hebben. De producten zijn volledig gemaakt in Italië in strikte overeenstemming met de Europese wetgeving en alle regels met betrekking tot het milieu.

Over de ontwerper Raul Barbieri

Raul Barbieri werd in 1946 geboren in Milaan studeerde architectuur aan de Polytechnische Universiteit van Milaan in 1972. In 1989 richtte hij zijn eigen studio op in Milaan, waar hij nog steeds woont en werkt. Voor Rexite heeft hij verschillende producten ontworpen. Veel van zijn ontwerpen hebben diverse prijzen gewonnen of waren genomineerd voor designers awards.

Over Rexite

Rexite is al ruim 40 jaar actief in de meubelbranche. Naast de klassieke collectie kantoormeubilair en accessoires hebben ze ook stoelen, krukjes, boekenkasten, wandklokken, kapstokken en meer... Dankzij hun creatieve originaliteit en speciale aandacht voor kwaliteit, kleuren en materiaal trekt het meubilair van Rexite snel de aandacht.