Rexite Olivia Stoel

Verkoop vanaf € 125,- 

Lease vanaf € 2,01 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 125,-
Lease per maand vanaf€ 2,01

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkRexite
ModelOlivia Stoel
OntwerperRaoul Barbieri
HerkomstItalië
Kleuren en materialenRexite kleuren
Onderstel4-poot, Stervoet
MateriaalKunststof
ZithoogteVast
Extra'sStapelbaar, Koppelbaar, Schrijfblad

Productomschrijving

De Rexite Olivia is een collectie stoelen en omvat diverse soorten, zoals een stapelbare (zaal-, vergader- of kantine)stoel, zaalstoelen met schrijfblad, koppelbare zaalstoel, wachtbank met bijpassend tafeltje of als vergaderstoel met een stervoet op wieltjes.

Ze zijn allemaal beschikbaar in verschillende, vrolijke kleuren.

Rexite Olivia Wood

Nieuw toegevoegd aan de Rexite Olivia stoelenserie is de Rexite Olivia Wood met houten poten. Afbeeldingen volgen. In de bijgevoegde brochure zijn wel al voorbeelden te zien.

Rexite en het milieu

Rexite heeft altijd veel aandacht besteed aan de gevolgen die het productieproces op mens en milieu kunnen hebben. De producten zijn volledig gemaakt in Italië in strikte overeenstemming met de Europese wetgeving en alle regels met betrekking tot het milieu.

Over de ontwerper Raul Barbieri

Raul Barbieri werd in 1946 geboren in Milaan studeerde architectuur aan de Polytechnische Universiteit van Milaan in 1972. In 1989 richtte hij zijn eigen studio op in Milaan, waar hij nog steeds woont en werkt. Voor Rexite heeft hij verschillende producten ontworpen. Veel van zijn ontwerpen hebben diverse prijzen gewonnen of waren genomineerd voor designers awards.

Over Rexite

Rexite is al ruim 40 jaar actief in de meubelbranche. Naast de klassieke collectie kantoormeubilair en accessoires hebben ze ook stoelen, krukjes, boekenkasten, wandklokken, kapstokken en meer... Dankzij hun creatieve originaliteit en speciale aandacht voor kwaliteit, kleuren en materiaal trekt het meubilair van Rexite snel de aandacht.