HomeRexiteRexite Orario klok

Rexite Orario klok

Verkoop vanaf € 90,- 

Lease vanaf € 1,44 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 90,-
Lease per maand vanaf€ 1,44

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkRexite
ModelOrario
OntwerperRaul Barbieri
HerkomstItalië
SoortKlokken

Productomschrijving

De Rexite Orario is een wandklok en de klok is verkrijgbaar in verschillende versies: gelakt in wit of aluminium, of in gesatineerd roestvrij staal.

Rexite en het milieu

Rexite heeft altijd veel aandacht besteed aan de gevolgen die het productieproces op mens en milieu kunnen hebben. De producten zijn volledig gemaakt in Italië in strikte overeenstemming met de Europese wetgeving en alle regels met betrekking tot het milieu.

Over de ontwerper Raul Barbieri

Raul Barbieri werd in 1946 geboren in Milaan studeerde architectuur aan de Polytechnische Universiteit van Milaan in 1972. In 1989 richtte hij zijn eigen studio op in Milaan, waar hij nog steeds woont en werkt. Voor Rexite heeft hij verschillende producten ontworpen. Veel van zijn ontwerpen hebben diverse prijzen gewonnen of waren genomineerd voor designers awards.

Over Rexite

Rexite is al ruim 40 jaar actief in de meubelbranche. Naast de klassieke collectie kantoormeubilair en accessoires hebben ze ook stoelen, krukjes, boekenkasten, wandklokken, kapstokken en meer... Dankzij hun creatieve originaliteit en speciale aandacht voor kwaliteit, kleuren en materiaal trekt het meubilair van Rexite snel de aandacht.