Robberechts

Met de meubelen van Robberechts kiest u voor betaalbare kwaliteit. Ze bieden degelijke werkplekken, vergadertafels en opbergmeubelen in diverse maten en uitvoeringen. Kortom: alles wat u nodig heeft voor een basisinrichting van een kantoor. 

Wij zijn dan ook trots om dit merk in ons assortiment te hebben.  

Lees meer

1 / 1

De basis voor een kantoorinrichting 

In een kantoor wordt doorgaans aan een bureau gewerkt. Echter willen we ook gezonder werken en niet de hele dag zitten. Door zitten en staan af te wisselen zorg je voor een betere doorbloeding van het lichaam en voorkom je medische klachten en uiteindelijk ook ziekteverzuim. Robberechts biedt met verschillende werkplekken de mogelijkheid tot afwisselen in zittend of staand werken. Er zijn diverse maten en afwerkingen beschikbaar, zodat er altijd wel een zit sta werkplek van Robberechts in uw kantoor past. 

Ook voor het opbergen van kantoorbenodigdheden biedt Robberechts kasten, zo kunt u kiezen uit een roldeurkast en een schuifdeurkast die ook nog eens deuren heeft die geluid opvangt. Zo is de akoestiek op de werkplek beter en zorgt voor minder geluidsoverlast. 

Het assortiment van Robberechts 

Het kernassortiment van dit meubelmerk is opgebouwd uit 4 productgroepen: 

  • Kasten en opbergoplossingen voor de werkplek 
  • Bureautafels | werkplekken | zit-sta systemen met verschillende onderstellen 
  • Soft seating 
  • Custom made producten (maatwerk), gemaakt uit plaat– of buisstaal. 

Deze kantoormeubelen worden gefabriceerd in België. 

Duurzame fabricage 

De processen om meubelen te maken worden georganiseerd volgens ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitsstandaard. Waar mogelijk gebruiken ze gerecyclede grondstoffen en het hout, voor bijvoorbeeld de bureaubladen en bovenkant van de kasten, komt uit duurzaam beheerde bossen. 
De meubelen worden gemaakt in hun eigen fabriek (inclusief kantoor) van maar liefst 45 000 m² (ook weer in Turnhout) waar ze beschikken over meerdere pons- en buigstraten, buis- en plaatlasers, lasrobots en 3 coating straten. Deze fabriek loopt ver voorop op het gebied van het verwerken van staal met robots en voldoet aan alle milieu wetten en normen die hieraan verbonden zijn. 

Meer informatie over Robberechts? 

Wilt u meer informatie over dit kantoormeubilair neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234 of bezoek één van onze showroomvestigingen van De Projectinrichter in Bergeijk, Purmerend of Rotterdam. 

Series