Robberechts

Robberechts biedt meubelen van betaalbare kwaliteit. Alles wat u nodig heeft voor uw kantoorinrichting, vindt u hier. Van werkplekken tot opbergmeubelen en vergadertafels; alles verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Wij zijn trots om dit merk in ons assortiment te hebben, want het biedt alles wat u nodig heeft als basis voor een prettige werkomgeving.

Lees meer

1 / 1

Alle Robberechts-voordelen

  • Robberechts maakt zit sta werkplekken mogelijk voor elke kantooromgeving
  • Elk ontwerp is duurzaam en gebruiksvriendelijk
  • Er zijn verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar
  • De opbergmogelijkheden creëren extra ruimte in uw kantoor
  • De kasten zorgen ook voor een betere akoestiek en minder geluidsoverlast

Robberechts assortiment

  • Robberechts Connex
  • Robberechts Morris
  • Robberechts System

Basismeubilair voor elk kantoor

Met Robberechts in uw werkomgeving, is zittend werken niet langer de norm. Afwisselen tussen zitten en staan stimuleert de bloedcirculatie en voorkomt medische klachten. Streeft u naar minder ziekteverzuim binnen uw bedrijf? Robberechts biedt met verschillende werkplekken de mogelijkheid tot afwisselen in zittend of staand werken. Er zijn diverse maten en afwerkingen beschikbaar, zodat er altijd een zit sta werkplek van Robberechts in uw kantoor past.

Optimaal gebruik van elke ruimte

Voor het opbergen van kantoorbenodigdheden biedt Robberechts kasten aan. Zo kunt u kiezen uit een roldeurkast en een schuifdeurkast die ook nog eens deuren heeft die geluid opvangt. Zo is er niet alleen meer opbergruimte in uw werkomgeving, maar wordt de akoestiek op de werkplek ook beter en zorgt deze voor minder geluidsoverlast.

Over het bedrijf

Robberechts is in 1880 opgericht door Alphonse Robberechts. Dit familiebedrijf heeft een eigen fabriek in Turnhout waar alle meubelen geproduceerd worden. Deze fabriek loopt ver voorop op het gebied van het verwerken van staal met robots. En het voldoet aan alle milieuwetten en -normen die hieraan verbonden zijn. De processen om meubelen te maken, worden georganiseerd volgens ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitsstandaard. Waar mogelijk gebruiken ze gerecyclede grondstoffen. En het hout, voor bijvoorbeeld de bureaubladen en bovenkant van de kasten, komt uit duurzaam beheerde bossen.

Series