HomeRobberechtsSystemRobberechts System TS3 Bureau

Robberechts System TS3 Bureau

Verkoop vanaf € 1.333,- 

Lease vanaf € 21,39 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.333,-
Lease per maand vanaf€ 21,39

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkRobberechts
ModelSystem TS3
HerkomstBelgië
AfmetingenRobberechts System TS3 afmetingen
Kleuren en materialenRobberechts kleuren
SoortZit sta
OnderstelT-poot, Wang poot
VerstellingElektrisch verstelbaar

Productomschrijving

Robberechts System bureauprogramma is veelzijdig en bestaat uit; System T, System TS3, System H, System HS3, System O en System U.

Het System gamma geeft invulling aan een hedendaagse inrichting waar zit/zit en zit/sta werkplekken gecombineerd kunnen worden, met zowel individuele werkplekken als duo benches. Dankzij het gebruik van verschillende grondstoffen (hout – metaal – stof) kan een multifunctionele inrichting gecreëerd worden.
De System lijn wordt volledig volgens het eco design principe gefabriceerd, waarbij einde levensfase 100% van de componenten voor recyclage kunnen worden aangeboden.

System TS3 en HS3 zijn een invulling voor het dynamisch werken in een moderne werkomgeving. Elektrische hoogte instelling zit/sta tafels van 65 tot 130cm met bedieningspaneel 2 elektromotoren per werktafel zijn gemonteerd in de poten, wat het gebruiksgemak verhoogt. Montage van het bovenblad op een frame met een dubbele beam. Deze constructie komt de stabiliteit van het bovenblad ten goede wanneer het werkblad in de hoogste posities staat.

Robberechts System TS3

Robberechts komt met een aanvulling op het System T programma met een zit-sta variant. System TS3 is in hoogte aanpasbaar van 65 - 130 cm. De hoogteverstelling werkt via een elektromotor, uitgewerkt in 2 types van bedieningspanelen.

Over Robberechts kantoormeubilair.

Robberechts is gespecialiseerd in het ontwerpen en productie van hoogwaardig, degelijk kantoormeubilair met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, vergadermeubilair en directiemeubilair.