HomeRobberechtsRobberechts Mooze zit sta werkplek

Robberechts Mooze zit sta werkplek

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkRobberechts
ModelMooze
HerkomstBelgië
Kleuren en materialenRobberechts kleuren
SoortEnkel-los, Zit sta
OnderstelWang poot

Productomschrijving

De Robberechts Mooze is een elektrische verstelbare zit sta werkplek met een wangonderstel. Met de eenvoudig bedienbare knop kunt u het bureau verstellen naar uw ideale werkhoogte en ook afwisselen tussen zitten en staan is mogelijk. Met een goed uitgedachte kabelgeleiding via de poot, kunnen alle hedendaagse features ingepast worden. Het commando met geheugentoetsen en display werd met veel zorg in het blad verwerkt. 

Doordat we veel uren achter een bureau doorbrengen en met zit sta bureaus bieden we u de mogelijkheid om ook op kantoor actiever te bewegen en dit voorkomt dat we kantoortijd te veel zittend doorbrengen. 

Eigenschappen van de Robberechts Mooze 

  • Vrijstaand bureau van 200 bij 80 cm en elektrisch verstelbaar in de hoogtes 70 - 120 cm. 
  • B4 commando (pijlen + display + geheugentoetsen) zijn in het blad gemonteerd om eenvoudig de juiste hoogte in te stellen. 
  • Optioneel leverbaar met elektrificatie en oplader: Bachman Pix met dubbel USB charger. 

De Robberechts Mooze is ontwikkeld volgens het principe van het eco-design, met 100% te recyclen bij einde levensfase. De bladen hebben het PEFC keurmerk en metaal is voor 47% afkomstig uit gerecycled materiaal (maximale waarde). Tijdens het productieproces van Mooze wordt actief ingezet op nieuwe technologie in een streven naar minimaal energieverbruik en het maximaal terugdringen van de afvalstromen. 

Over Robberechts 

Robberechts is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren van hoogwaardig, degelijk kantoormeubilair met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, vergadermeubilair, directiemeubilair en werkplekken, zoals deze Mooze zit sta werkplek.  

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Robberechts Mooze.