Robberechts - Morris

De Morris serie van Robberechts bestaat uit kantoormeubilair. De Robberechts Morris collectie heeft producten met strakke lijnen, wat een professionele uitstraling geeft. Dit wordt beïnvloed doordat de bureaus uit deze serie wangpoten hebben, waardoor de kabels niet zichtbaar zijn. Daarnaast zijn er bij de bureaus en benchen verschillende opties mogelijk als het gaat om elektrificatie, kabels en afdekkleppen.  

Lees meer
  • Robberechts Morris Bench sfeerfoto
    Robberechts Morris Bench BureauVanaf € 1.406,-
  • Robberechts Morris productfoto
    Robberechts Morris BureauVanaf € 789,-

Varianten uit de Robberechts Morris serie 

Kenmerken van de Robberechts Morris serie 

  • De Morris serie is uitgebracht in 2016.  
  • Het Morris bureau is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder wit, zwart of wit met een ferrara eik kantenband.  
  • Ook het ladeblok is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder een blok met een diepe lade of juist met een kleine lade en een pennenlade. De keuze is aan u, maar uiteraard kunnen de experts van De Projectinrichter u adviseren.  
  • De meubelen zijn ISO gecertificeerd. Zij beschikken over de volgende certificaten: ISO 14001, ISO 9001 en ISO 26000. 

Over Robberechts 

Dit meubelmerk betreft een typisch familiebedrijf. Het is opgericht in 1880 door Alfons Robberechts en inmiddels is het bedrijf overgenomen door de 5e generatie. Het heeft door de jaren heen veel veranderingen ondergaan. Zo is er een geheel nieuwe vestiging in de Slachthuisstraat gekomen met een oppervlakte van maar liefst 45000m2. Ook verkoopt Robberechts anno nu kantoormeubilair en is er afscheid genomen van de brandkasten. Tegenwoordig focust het merk zich softseating. 

Contact 

Bent u enthousiast geworden over deze serie en/of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 088-650 12 34.