Sellex Fly tafel

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSellex
ModelFly
OntwerperLievore Altherr Molina
HerkomstSpanje
AfmetingenSellex Fly afmetingen
Kleuren en materialenSellex kleuren
Onderstel4-poot
SoortDuo
HoogteVast
Extra'sElektrificatie

Productomschrijving

De Sellex Fly is een tafel die in veel ruimtes gebruikt kan worden. Er zijn van de Sellex Fly talloze uitvoeringen. Een voorbeeld is de Fly als werkplek. Het tafelblad van de Fly kan namelijk boven een bureaukastje worden geplaatst. Een ander voorbeeld is dat de Fly als vergadertafel kan worden gebruikt. Dit komt doordat er ook een ovale versie beschikbaar is die tevens over elektrificatie kan beschikken, indien u dat wil. 

Meer over de Sellex Fly tafel 

  • Ontworpen door Lievore Altherr Molina.  
  • De vorm van het tafelblad evenals de afmetingen kunnen variëren. Zo kunt u kiezen voor een rechthoekig bureaublad van Fly, maar ook een blad met een hoek is een mogelijkheid. Ook kunt u kiezen voor een ronde of ovale tafel, bijvoorbeeld om aan te vergaderen. 
  • De Fly tafel heeft poten die in hoogte verstelbaar zijn. Dit is handig zodat het naar wens kan worden aangepast en prettig werkt voor eenieder.  
  • U kunt dit meubel in de volgende kleuren bestellen: grijs, wit of zwart.  
  • Indien u besluit de Sellex Fly als werkplek in te zetten, kunt u ervoor kiezen om een scherm bij te bestellen zodat u deze twee werkplekken van elkaar kunt scheiden (zowel voor boven als onder de tafel).  
  • Ook is het mogelijk om elektrificatie en kabelmanagement te verwerken in de tafel. De stopcontacten en dergelijke worden dan netjes afgewerkt door middel van een paneel of een stoffen opbergzak onder het bureau.  

Heeft u een vraag over de Sellex Fly? 

Stel deze aan de experts van De Projectinrichter. Bij ons krijgt u advies op maat. Bent u al vrij zeker van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen bij één van onze showrooms.