Spectrum

Sinds 1941 combineert de Nederlandse meubelfabrikant Spectrum het werk van de meest toonaangevende Nederlandse ontwerpers zoals Martin Visser en Gerrit Rietveld met dat van de jonge generatie. 

Lees meer

1 / 1

De collectie van Spectrum wordt gevormd door een bijzondere mix van comfort, iconisch design en een functioneel lijnenspel van ongekende schoonheid. Het gebruik van de beste materialen en vakmanschap garandeert een hoogwaardige afwerking van de designmeubelen. 

Dutch design klassiekers 

De Spectrum collectie bestaat uit diverse meubels met een eigen verhaal. Ze zijn goed inzetbaar in openbarre ruimtes zoals ontvangst- en vergaderruimtes. Door de samenwerking met zusteronderneming Rietveld Originals is een groot deel van de meubelontwerpen van Gerrit Rietveld opgenomen in de collectie van Spectrum. Niet alleen voor de meubels van Gerrit Rietveld kunt u terecht bij Spectrum, maar ook voor de ontwerpen van Martin Visser, Benno Premsela en Constant Nieuwenhuys. De succesvolle Tangled serie van Carolina Wilcke en de in 2018 geïntroduceerde Endless tafel van Aart van Asseldonk zijn hiervan het meest recente resultaat. 

Duurzaam 

De meubels zijn van Nederlandse oorsprong en staan al 75 jaar voor meubels met een toekomstwaarde. Dat is pas duurzaam! 

Assortiment van Spectrum 

  • Conferentietafels 
  • Fauteuils 
  • Kantoorkasten 
  • Krukken 
  • Vergaderstoelen 
  • Vergadertafels 
  • Zitbanken 

Meer over Spectrum? 

Hieronder geven we u graag een overzicht van een deel van de grote collectie van meubilair van Spectrum. Wilt u meer informatie over het designmeubilair van Spectrum neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook de meubels bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam, Bergeijk of Purmerend van Spectrum. 

Series