Abstracta Alumi Combi

Verkoop vanaf € 1.370,- 

Lease vanaf € 21,99 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.370,-
Lease per maand vanaf€ 21,99

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkAbstracta
ModelAlumi Combi
OntwerperNina Jobs
HerkomstZweden
Kleuren en materialenAbstracta Alumi kleuren
SoortPresentatiemiddelen
Soort akoestischAkoestische wanden
Soort wandenVrijstaande wanden

Productomschrijving

De Abstracta Alumi Combi is ontwikkeld om spontane vergaderingen mogelijk te maken. Het is een scherm, geluidsdemper en een whiteboard in één product. De ene kant heeft een whiteboard (E3-glazuuroppervlak) of een kurken prikbord en een viltoppervlak. De andere kant is bedekt met standaard doek of vilt. De schermen staan op wieltjes zodat ze verrijdbaar zijn.

Abstracta Alumi Combi en Alumi Combi Light

De Alumi Combi is verkrijgbaar in 2 soorten. De Alumi Combi en de Alumi Combi Light. De Alumi Combi Light is de kleinere variant, met één zijde die volledig bestaat uit een schrijfbord. En de andere kant is bedekt met een patroon, vilt of stof. De Alumi Combi is uit te voeren met aan één zijde voor de helft prikbord en de andere helft schrijfbord. 

Kenmerken Abstracta Alumi Combi akoestisch whiteboard

  • Aluminium pennenplankje is inbegrepen.
  • Verkrijgbaar met : gegoten poten: Verkrijgbaar in zilver geanodiseerde of witte lak, RAL 9010. Basic poten: verkrijgbaar met grijze lakafwerking RAL 9006. 
  • Leverbaar als Alumi Combi en Alumi Combi Light (kleinere variant).
  • Verstelbare poten of vergrendelbare zwenkwielen. Hoogte 57 mm vanaf de grond, behalve van poten met zwenkwielen; 127 mm (gegoten poten) 100 mm ( basic poten)
  • Basispoten: Verkrijgbaar in grijs gelakte uitvoering, RAL 9006. Verstelbare poten of afsluitbare zwenkwielen. Hoogte 30 mm vanaf de vloer, behalve van poten met zwenkwielen; 100 mm.
  • Abstracta Alumi Combi is verkrijgbaar in verschillende kleuren uit de Camira Blazer stoffencollectie en 3 viltkleuren.
  • Ontworpen door: Nina Jobs.

Over de ontwerpster: Nina Jobs

Nina Jobs werkt in opdracht van Abstracta aan akoestische oplossingen voor op kantoor. Ze is een Zweedse Industrieel Designer, woonachtig in Stockholm, maar werkt over de wereld. Haar ontwerpen zijn voor functioneel en voorzien van alle gemakken. De laatste jaren heeft Nina Jobs in opdracht van de Zweedse overheid Zweeds design in Azië op de markt gebracht. Daarnaast werkt Nina Jobs in opdracht van veel verschillende internationale bedrijven.