HomeAbstractaAbstracta Soneo Akoestische oplossing

Abstracta Soneo Akoestische oplossing

Verkoop vanaf € 376,- 

Lease vanaf € 6,03 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 376,-
Lease per maand vanaf€ 6,03

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkAbstracta
ModelSoneo
HerkomstZweden
Kleuren en materialenAbstracta Soneo kleuren
SoortAkoestische wanden
Soort wandenBureauschermen, Vrijstaande wanden, Wandpanelen

Productomschrijving

De Abstracta Soneo is een geluidsabsorberend paneelsysteem ontworpen met de naam Soneo. De Soneo van Abstracta biedt ruimte voor speelse combinaties van verschillende groten en kleuren.

De serie van Soneo bestaat uit een bureauscherm, vloerscherm en een scherm voor aan de wand. De Abstracta Soneo Wall is zo opgebouwd dat de schermen een geluidsabsorberende werking hebben.  

Akoestische schermen Soneo

De Soneo Wall is een functionele schermserie, bestaande uit drie typen. De vloerschermen kunnen als afzonderlijke schermen worden geplaatst of je kunt ze met elkaar verbinden. De bureauschermen zorgen voor een dempende werking tussen bijvoorbeeld meerdere bureaus. De wandschermen bieden een akoestische oplossing in iedere grote ruimte. Door het design van de Abstracta Soneo Wall geeft het een extra artistieke dimensie op kantoor.

Met zijn geluidsabsorberende kern, wordt er een comfortabele werkplek gecreëerd. De materialen waar de Soneo Wall van zijn gemaakt, zijn gerecycled. Dat maakt het naast een functioneel product ook een duurzaam product.  De schermen zijn gemaakt uit een massief houten frame gevuld met geluidsabsorberend materiaal.

Nieuw: Abstracta heeft een nieuwe accessoire lijn toegevoegd aan de Soneo: rekken in transparant acryl met een minimalistische stijl. De rekken zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: pennenhouder, plankje en een bakje. U hangt ze aan de bovenkant van het akoestische scherm. Hierdoor wordt de Abstracta Soneo Wall multifunctioneel.

Akoestische panelen Soneo Wall

De Soneo Wall is een eenvoudig en toch stijlvol systeem van panelen gebaseerd op vierkante, geluidsabsorberende en gecoate panelen. Het paneel Soneo Wall is zo eenvoudig in zijn stijl dat het de stof is die de toon van het ontwerp bepaalt. Het product biedt een breed scala van variaties in de patronen en kleuren. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en de montage is verborgen. De nieuwe Abstracta Soneo Wall versie is extra diep, voor een betere verspreiding van geluid.

Eigenschappen van de Abstracta Soneo Wall

  • Gemaakt van gerecycled materiaal
  • Simpel design met talloze mogelijkheden
  • Verkrijgbaar is drie opties: vloerscherm, bureauscherm of wandscherm
  • Diversiteit van stoffen en kleuren
  • Gemakkelijk te monteren
  • Verschillende diktes mogelijk voor een 3d effect

Advies over de Abstracta Soneo? Neem dan contact op met de experts van De Projectinrichter.