Abstracta

Abstracta is een Zweedse producent en biedt akoestische oplossingen voor het kantoor. Abstracta hecht waarde aan een mooi design en de kwaliteit van hun akoestische producten. De hoogwaardig afgewerkte producten zijn ideaal voor het absorberen van geluid binnen de kantooromgeving. Het assortiment bestaat onder andere uit: akoestische schermen, akoestische wandpanelen, kamerverdelers en andere akoestische kantoor voorzieningen. Abstracta werkt intensief samen met gerenommeerde ontwerpers en is ISO 14001 milieu gecertificeerd.

Lees meer

1 / 1

Assortiment Abstracta

Akoestische producten zijn kenmerkend voor Abstracta. De Abstracta Airflake en Abstracta Aircone zijn een van de meest verkochte producten. De geluidsabsorberende kamerverdeler is ontworpen door Stefan Borselius. Het modulaire systeem bestaat uit gevormde panelen in verscheidende kleuren en vormen die gecombineerd kunnen worden tot een wand.

Andere productsoorten zijn:

  • (Akoestische) verlichting
  • Bureaus
  • Accessoires
  • Scheidingswanden en
  • Kantoorkasten

Duurzaamheidspartners

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, werkt Abstracta actief samen met het Zweedse certificatiesysteem Möbelfakta, het certificeringssysteem voor de meubelindustrie. Alle producten van Abstracta die zijn gecertificeerd door Möbelfakta, zijn onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests, zijn goedgekeurd volgens de milieuvereisten en zijn geproduceerd volgens hun ethische richtlijnen.
Samen met de andere bedrijven binnen Lammhults Design Group, werkt Abstracta in overeenstemming met de principes van het UN Global Compact op het gebied van mensenrechten, arbeidsrecht, milieu en corruptie, evenals de ISO 26000-norm voor maatschappelijke verantwoordelijkheid.  Abstracta werkt ook in overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN. Abstracta heeft ISO 14001-milieucertificering, ISO 9001-certificering voor kwaliteitsmanagement en OHSAS 18001-certificering voor gezondheid en veiligheid op het werk ontvangen.

Meer informatie over Abstracta?

Wilt u meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Abstracta akoestische oplossingen bekijken in één van onze showroomvestigingen. Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie.

Series