HomeAbstractaAbstracta VIP Scheidingswand

Abstracta VIP Scheidingswand

Verkoop vanaf € 270,- 

Lease vanaf € 4,33 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 270,-
Lease per maand vanaf€ 4,33

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkAbstracta
ModelVIP
OntwerperFriis & Moltke
HerkomstZweden
SoortDividers staand

Productomschrijving

Het VIP-programma van Abstracta bestaat uit whiteboards (op 1 of 2 rails), notitieborden en roomdividers.

Abstratca VIP whiteboards

De verschillende platen kunnen worden opgehangen aan 1 of 2 rails en kan gemakkelijk over elkaar worden geschoven op de rail. Dit stijlvolle systeem past in elke vorm van kantoor.

Abstracta VIP roomdividers

De VIP roomdividers zijn stabiel en betrouwbaar en te gebruiken als een scheidingswand voor het afschermen van gebieden of delen van kamers of kantoren. Verschillende scheidingswanden kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Het frame en de poten zijn in mat geanodiseerd aluminium. Gemonteerd op verstelbare poten of vergrendelbare wielen. De scheidingswand heeft een dubbelzijdig oppervlak voor, zodat deze gebruikt kan worden als whiteboard of notitiebord. Leverbaar met een glazen oppervlak met 8 mm gehard glas aan weerszijden van het scherm.

Milieuvriendelijk glas

Elke whiteboard in de Abstracta reeks heeft een E3 oppervlak; een milieuvriendelijke, geëmailleerd glas, stalen plaat. Het oppervlak om op te schrijven is ook magnetisch.

Over Abstracta

Abstracta is een Zweedse producent en biedt akoestische oplossingen voor het kantoor. Abstracta hecht waarde aan een mooi design en de kwaliteit van hun akoestische producten.
De hoogwaardig afgewerkte producten zijn ideaal voor het absorberen van geluid binnen de kantooromgeving. Het assortiment bestaat onder andere uit: akoestische schermen, akoestische wandpanelen, kamerverdelers en andere akoestische kantoor voorzieningen.
Abstracta werkt intensief samen met gerenommeerde ontwerpers en is ISO 14001 milieu gecertificeerd.