Bralco Glider Bureau

Verkoop vanaf € 452,- 

Lease vanaf € 7,25 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 452,-
Lease per maand vanaf€ 7,25

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBralco
ModelGlider Bureau
HerkomstItalië
SoortEnkel-los, Duo
VerstellingInstelbaar

Productomschrijving

Bralco Glider is een elegant minimalisme; dankzij het ruime assortiment van elementen en afwerkingen kunnen zonder formaliteiten werkruimtes gecreëerd worden. De gebruikte materialen, waar onder hout, kristal en metaal, zijn van fundamenteel belang om de combinatie van solide kwaliteit met licht gewicht, van gedegenheid met efficiëntie tot uitdrukking te brengen.

Gefineerde bladen

De gefineerde bladen zijn gemaakt met spaanplaten met een dikte van 18 mm (densiteit 620 kg/m3 klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO, klasse van reactie op brand 2) aan beide kanten bekleed met fineerhout met een dikte van 0,6 mm, met massief houten afgeronde randstroken met een dikte van 2 mm.

Melamine bladen

De melamine bladen zijn gemaakt met spaanplaten met een dikte van 18 mm, bekleed met decoratief papier, geïmpregneerd met melamine-harsen (densiteit 620 kg/m3 klasse E1 met lage uitstoten van formaldehyde volgens de normen ISO, klasse van reactie op brand 2), met massief ABS houten afgeronde randstroken met een dikte van 2 mm straal 2 mm. In de versies vergadering hebben de houten bladen met een diepte van 60 of 80 cm. gemonteerd op de portaalpoten van 124 cm of 164 cm.
Aan de binnenkant hebben de poten een borstel-profiel om elektrische kabels rechtstreeks op het werkblad mogelijk te maken. In de werkbladen kunnen, na het boren van een gat, toebehoren worden ingevoerd die nuttig zijn voor de doorgang van de elektrische kabels, zoals de eenvoudige stop in ABS met een diameter van 80 mm, het verzonken aftakkingstorentje of de stekkerdoos voorzien van een deksel en een kabelgoot. De bladen zijn bevestigd aan nylon clips, geplaatst langs de telescopische balken van de structuur middels zelftappende schroeven en aan de metalen bussen geplaatst onder het blad. De hulpstukken zijn vastgehaakt aan de portaalpoten middels speciaal daartoe bestemde verankeringsbeugels geverfd met epoxypoeders kleur aluminium.

Glazen bladen

De glazen bladen zijn gemaakt uit getemperd glas met een dikte van 12 mm, gepolijst met afgeschuinde randen. Het onderliggend oppervlak is gezandstraald of geverfd in verschillende kleuren. De glazen bladen steunen op de structuur met zuignappen.

Structuur

De structuur is gemaakt met een getrokken stalen buis met een doorsnede van 70 x 30 mm en een dikte van 1,5 mm. In de onderste uiteinden zijn schoenen in gechromeerd ABS gestoken waarin de equalizer met een hoogte van circa 1 cm is geplaatst.

Balken

De poten zijn verbonden met een koppel telescopische balken gemaakt uit getrokken buizen met een vierkante doorsnede van 40 x 40 mm. Aan de uiteinden van de balken zijn de elementen ingevoerd voor het aanhaken aan de portaalpoten in ABS van aluminium kleur en aan de buitenkant met gechromeerde kleur; de verlenging van de telescopische balken varieert van 800 tot 1000 mm-van 1200 tot 1800 mm-van 2000 tot 2400 mm. De balken staan ook de montage toe, middels draaibare nylon elementen aan de binnenkant van 3,5 mm voor de doorgang en de plaatsing van elektrische, telefoon- en informaticakabels. Aan de balken van de werkplaats kunnen ook diegene afkomstig van de verlengblad-elementen worden vastgehaakt middels een speciale kit van elementen in bedrukte ABS. Aan de balken kunnen middels speciale steunhaken toebehoren worden bevestigd zoals frontale rokken, frontale schermen en CPU-steunen.

Melamine rokken

Melamine rokken zijn gemaakt uit melamine met een dikte van 18 mm (densiteit 620 kg/m3 klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO, klasse van reactie op brand 2), langs de horizontale kanten zijn deze afgeboord met massief hout ABS met een dikte van 1 mm, straal 2 mm. Ze zijn vastgehaakt aan de telescopische balken van de structuur middels een koppel bevestigingsbeugels, gemonteerd langs de verticale boorden van de rok.

Metalen rokken

Deze zijn gemaakt uit microdoorboord metalen gaas geverfd met epoxy poeder RAL 9006 aluminium, met ingestoken horizontale boorden.