Bralco Rail tafel

Verkoop vanaf € 3.168,- 

Lease vanaf € 50,85 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.168,-
Lease per maand vanaf€ 50,85

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBralco
ModelRail tafel
OntwerperPerin & Topan
HerkomstItalië
Kleuren en materialenBralco Rail kleuren
Onderstel4-poot
HoogteVast
BladmateriaalGlas, Hout
Materiaal onderstelHout

Productomschrijving

De Bralco Rail is een compleet werkplekprogramma, bestaande uit bureaus, vergadertafels en kasten. De stijlvolle uitgevoerde kantoormeubelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en met verschillende afwerkingen.

Elektrificatie in de bladen

De bladen van de Bralco Rail vergadertafels kunnen uitgerust worden voor het aanbrengen van ingewerkte stekkerhouders met klep in de lengte aan beide kanten van de tafel, uitgerust met een kabeluitgang. De klep is afgewerkt met hetzelfde houtfineer en in dezelfde kleur als het blad van de Bralco Rail.

Glazen tafels

De bladen van schrijf- en vergadertafels van de Bralco Rail zijn in getemperd transparant glas van 12 mm leverbaar. De glazen bladen zijn vastgemaakt aan de metalen en gechromeerde balken met behulp van cilindervormige metalen afstandsstukken van 32 x 35 mm hoogte. Er is een optionele gechromeerde kabeldoorvoerdop met een doorsnede van 80 mm beschikbaar. Bij de Bralco Rail vergadertafels worden de kabels door een gechromeerde kabeldoorvoerdop naar het blad gebracht.

Bralco Rail poten

De poten van Bralco Rail schrijf- en vergadertafels zijn leverbaar in gerond gepolijst hout en gelakt met verf op waterbasis met open porie. Drie poten met een dikte van 53 mm, voor een totale afmeting van 800 mm en een hoogte van 690 mm. Aan de onderkant bevindt zich een regelbaar pootje van 6 mm. In de twee cirkelvormige ruimten in de poot worden gechromeerde metalen staven gemonteerd voor de verbinding met de balken.