HomeBralcoLoopyBralco Loopy bureau bureau

Bralco Loopy bureau bureau

Verkoop vanaf € 433,- 

Lease vanaf € 6,95 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 433,-
Lease per maand vanaf€ 6,95

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBralco
ModelLoopy bureau
HerkomstItalië
Kleuren en materialenBralco Loopy kleuren
SoortEnkel-los, Duo
OnderstelO-poot
VerstellingInstelbaar

Productomschrijving

Bralco Loopy kantoormeubelprogramma leverbaar met een hoogte instelbaar of een onderstel met vaste hoogte. Er zijn drie diepte bladen leverbaar (60, 80, 100 cm) en zeven breedte mogelijkheden; 80, 100, 120, 140, 160, 180 of 200 cm. Binnen het programma zijn allerlei toevoegingen mogelijk zoals kasten, ladenblokken etc. Kort vertaald is de Loopy een meubelprogramma dat vele professionele mogelijkheden heeft voor een gunstige prijs.

Werkbladen in fineerhout

De werkbladen zijn gemaakt met spaanplaten met een dikte van 18 mm aan beide kanten bekleed met fineerhout met een dikte van 0,6 mm. De werkbladen hebben massief houten afgeronde randstroken met een dikte van 2 mm. De bladen zijn afgelakt (na het verven) met een soort antireflectie polyesterverf, (< 40 gloss) ovengedroogd met UV-systeem. De densiteit van de bladen is 620 kg/m3, klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO. Reactie van klasse 2 bij brand.

Melamine bladen en hulpstukken

Deze zijn gemaakt met spaanplaten met een dikte van 18 mm, bekleed met decoratief papier geïmpregneerd met melamineharsen met massief ABS houten afgeronde randstroken met een dikte van 2 mm en een straal van 2 mm. In de versies “vergadering” hebben de houten bladen met een diepte van 60 of 80 cm. Deze zijn gemonteerd op de portaalpoten van 124 cm of 164 cm en hebben aan de binnenkant een “borstel”-profiel om het buitenkomen van de elektrische kabels rechtstreeks op het werkblad mogelijk te maken. In de werkbladen kunnen, na het boren van een gat, toebehoren worden ingevoerd die nuttig zijn voor de doorgang van de elektrische kabels, zoals de eenvoudige stop in ABS met een diameter van 80 mm of het verzonken aftakkingstorentje of de stekkerdoos voorzien van een deksel en een kabelgoot. De bladen zijn bevestigd aan de nylon clips, geplaatst langs de telescopische balken van de structuur middels zelftappende schroeven en aan de metalen bussen geplaatst onder het blad. De hulpstukken zijn vastgehaakt aan de portaalpoten middels speciaal daartoe bestemde verankeringsbeugels geverfd met epoxypoeders in aluminium kleur.

Glazen bladen

De glazen bladen zijn gemaakt met getemperd glas met een dikte van 12 mm, gepolijst met afgeschuinde randen. Het onderliggend oppervlak is gezandstraald of geverfd in verschillende kleuren. De glazen bladen steunen op de structuur met zuignappen.

Structuur

De poot is gemaakt met 4 getrokken stalen buizen met een doorsnede van 70 x 30 mm en een dikte van 1,5 mm. Deze getrokken stalen buizen zijn aan elkaar gelast en geborsteld. In de gechromeerde versie zijn de 4 stalen buizen verbonden met zwarte verbindingselementen van 45°. In het onderste profiel zijn de afstelbare pootjes van circa 1 cm in ABS gestoken. De structuur maakt de realisatie van individuele werkplaatsen mogelijk ofwel met gemene portaalpoten.

Balken

De poten zijn verbonden met een koppel telescopische balken gemaakt uit getrokken buizen met een vierkante doorsnede van 40 x 40 mm. Aan de uiteinden van de balken zijn de elementen ingevoerd voor het aanhaken aan de portaalpoten in ABS van aluminium kleur en aan de buitenkant met gechromeerde kleur; de verlenging van de telescopische balken varieert van 800 tot 1000 mm - van 1200 tot 1800 mm - van 2000 tot 2400 mm. De balken staan ook de montage toe, middels draaibare nylon elementen van de controleerbare slingermanden, gemaakt uit gechromeerd ijzer, met een perimeterdoorsnede van 6 mm en gaas aan de binnenkant van 3,5 mm voor de doorgang en de plaatsing van elektrische, telefoon- en informaticakabels. Aan de balken van de werkplaats kunnen ook diegene afkomstig van de verlengbladelementen worden vastgehaakt middels een speciale kit van elementen in bedrukte ABS. Aan de balken kunnen middels speciale steunhaken toebehoren worden bevestigd zoals frontale rokken, frontale schermen en CPU-steunen.

Melamine-bekleding

De melamine bekleding is gemaakt uit melamine met een dikte van 18 mm langs de horizontale kanten afgeboord met massief hout ABS met een dikte van 1 mm, straal 2 mm. Ze zijn vastgehaakt aan de telescopische balken van de structuur middels een koppel bevestigingsbeugels en gemonteerd langs de verticale boorden van de rok. De densiteit van het melamine is 620 kg/m3, klasse E1 met lage uitstoot van formaldehyde volgens de normen ISO. Reactie van klasse 2 bij brand.

Stalen bekleding

De stalen bekleding is gemaakt uit microdoorboord metalen gaas geverfd met epoxypoeder (RAL 9006 aluminium), met ingestoken horizontale boorden.