HomeBralcoBralco Ubi Evo kast

Bralco Ubi Evo kast

Verkoop vanaf € 533,- 

Lease vanaf € 8,55 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 533,-
Lease per maand vanaf€ 8,55

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBralco
ModelUbi Evo
HerkomstItalië
SoortKantoorkast

Productomschrijving

Bralco Ubi Evo is een anti-conventionele keuze die tegelijkertijd sterk actueel is, om nieuwe oplossingen te creëren voor alle werkomgevingen: van de werkplekken, tot de opbergsystemen, het directiemeubilair en de wachtzaal.

Het opbergsysteem breidt het concept van de modulariteit uit en wordt de basis van het werkvlak. Met Bralco Ubi Evo kan men boekenrekken, opbergsystemen, archiefsystemen of dienstmeubels samenstellen, al spelende met de verhouding tussen volle en lege volumes en chromatische combinaties.

Basiselementen, schuifladen, documentenhouder en schuifdeuren in gekleurd methacrylaat, rugsteunen in stof of metaal, veranderen de houder in een authentieke creatieve en vrije ruimte.

Bralco Ubi Evo is een collectie van modulaire elementen met een extreem formele essentie en een grote flexibiliteit in het gebruik.

Het systeem van de bakken van de Ubi Evo werd gerealiseerd in een ruime gamma van vormen en afmetingen, geschikt om de vereisten van archivering op te lossen en als ondersteuning van de werkbladen; de bakken zijn geïntegreerd met specifieke technische modules voor het installeren van de elektrische en informatica-bekabelingen. Gemakkelijk te monteren en buigzaam, dit zijn de belangrijkste kenmerken van de modules UBI. De samenstellingen kunnen ook nadien door de gebruiker zelf veranderd worden. Gerealiseerd in spaanplaten, bekleed met decoratief papier met witte afwerking, geïmpregneerd met melamine-harsen of de gelakte versie in verschillende tinten, middels het aanbrengen van verf type polyurethaan met gesloten poriën en anti-reflectie (< 40 gloss), ovengedroogd met warme lucht. De boorden van de perimeter in ABS dikte 10/10 mm, zijn naar binnen gevormd met gepatenteerde technologie step-forming.

De panelen die de meubels samenstellen zijn met elkaar verbonden op 45°. Alle bakken UBI hebben een diepte van 40 cm en een netto nuttige binnenkant van 36 cm. De modules kunnen zowel horizontaal als verticaal worden samengesteld dankzij het gebruik van speciale verbindingsplaten in ABS aluminiumkleur. Voor het bekomen van een grotere stabiliteit in de verbinding van de modules, voorziet het ontwerp, naast de platen, als optional, balken in ABS met een dubbele kleefband met een hoge weerstand. De basis- en stapelbare bakken worden gemonteerd geleverd, met de respectievelijke configuraties (luik, laden enz.).

De stapelbare bakken kunnen open en zichtbaar zijn ofwel zijn ze uitgerust met een rugelement (optional). De rugelementen zijn verplicht voor alle basisbakken en voor de bakken met een luik, met laden, uittrekbare frames, schuifdeuren en rolluiken. De rugelementen hebben de volgende varianten: wit melamine, mat gelakt, in weefsel of metaal voor het gebruik met magneten. De rugelementen zijn ook voorzien van een geluiddempend milieuvriendelijk matje, wat 100% gerealiseerd is met de gerecycleerde flessen in PET, speciaal bestudeerd voor een hoge standaard van geluidsabsorptie. De toebehoren, zoals rugelementen, topelementen, podiumplaatsen, versterkingsbalken, balken hangmappenladen, worden geleverd met een afzonderlijke verpakking.

Kenmerken van de samenstelling

De modules kunnen geplaatst worden boven op de basisbakken in dienst van de schrijftafels en ook rechtstreeks op de structuren van de schrijftafels en liggen vlak met de bladen; de desbetreffende productlijnen zijn: Glider Loopy en Take-off. Het is mogelijk de stapelbare bakken (niet de basisbakken) op een speciaal onderstel te plaatsen, dit is gerealiseerd in melamine-spaanplaten met een dikte van 38 mm. Het podium is gerealiseerd in verschillende maten en samenstellingen van modules van L. 80 tot L. 240 (standaard).

Het podium is reeds vooringesteld om geplaatst te worden op:

 • verzonken afstelbare nivelleerpootjes h 1 cm
 • een kit voorzien van wielen met rem teneinde de beweeglijkheid van het geheel mogelijk te maken en echte tender wagentjes te creëren in dienst van de werkplaatsen.

Naast de podiumplaatsen in melamine, voorziet de serie UBI, een podium-frame dat toestaat de bakken ter hoogte/ter ondersteuning van de schrijftafels te schikken. Het podium is gerealiseerd met balken en dwarsbalken in geëxtrudeerd aluminium geverfd met epoxypoeders met witte kleur (BI) en is geplaatst op rechthoekige poten met een hoogte van 17 cm met gechromeerde punt en nivelleerpootje.

Deze configuratie werd speciaal bestudeerd voor het aanhaken van mandjes in gechromeerde metalen draad voor de doorgang van de elektrische en informaticakabels, geplaatst onder het podium.

Basismodules H. 69 cm en L. 80-40 cm: de basismodules met een hoogte van 69 cm zijn voorzien van vierkante pootjes met een gechromeerde afwerking 7,5x7,5 met een hoogte van 2 cm, met afstelbaar nivelleerpootje aan de binnenkant van de bak. ook bevat de basismodule een vijfde centraal versterkingspootje. De bakken in de basisversie h 69 moeten voorzien zijn van een verplicht structureel rugelement met een afwerking naar keuze.

De modules zijn gerealiseerd met:

 • Luik in methacrylaat met een dikte van 5 mm, met verschillende chromatische afwerkingen, die zich bewegen over een profiel in geanodiseerd aluminium. Het is niet mogelijk het slot te monteren.
 • Luik in witte melamine spaanplaat met een dikte van 18 mm of gelakt met polyurethaan verf , voorzien van metalen scharnieren met of zonder slot.
 • Schuifbaar rolluik in plastic aluminiumkleur met of zonder slot.
 • Koppel uittrekbare laden, hangmappenladen, voorkanten in witte of geverfde melamine, de binnenframes zijn gerealiseerd in geplooide staalplaat en geverfd met epoxypoeders aluminiumkleur.

Deze zijn gemonteerd op metalen kogelrails met driedubbele extractie die de behuizing mogelijk maken van hangende dossiers in de formaten 33 en 39 cm. De meubels die uitgerust zijn met uittrekbare frames, indien afzonderlijk gebruikt, moeten voor veiligheidsredenen aan de wand of aan de schrijftafel worden bevestigd. Het slot met gelijktijdige rollover is een optional.

 • Ladenkast met 4 laden met de voorkanten in wit of gelakt melamine, de binnenladen hebben de bodems en de zijkanten in melamine; de laden zijn gemonteerd op metalen rails. Het slot is een optie.
 • Module uitgerust met CPU-houder met verticale ruimte voor centrale eenheid, open horizontale ruimte en gesloten ruimte met voorkant en uittrekbaar metalen binnenmandje op stalen rail te gebruiken voor het opbergen van persoonlijke voorwerpen en dossierhouder van 33 cm.

Horizontale en verticale stapelbare modules L. 40 - 80 - 160: de verschillende typologieën van bakken kunnen gestapeld worden zowel horizontaal als verticaal en zijn gerealiseerd met:

 • Luik in methacrylaat met een dikte van 5 mm met verschillende chromatische afwerkingen, die zich bewegen over een profiel in geanodiseerd aluminium. Het is niet mogelijk het slot te monteren.
 • Luik in witte melamine spaanplaat dikte 18 mm of mat gelakt met polyurethaan verf, voorzien van metalen scharnieren met of zonder slot.
 • Schuifbaar rolluik in plastiek aluminiumkleur met of zonder slot.
 • Koppel laden met voorkant in witte melamine of mat gelakt en de binnenladen hebben de bodems en de zijkanten in melamine; de laden zijn gemonteerd op metalen rails. Het slot is een optie.
 • Klapluik in witte melamine of mat gelakt voorzien van zuigers-schokdempers, in de twee versies, met opening van beneden naar boven en met opening van boven naar beneden. In deze versie zijn de scharnieren ingebouwd en de bak is uitgerust met een binnenplank vlak met het open luik. De luiken kunnen geleverd worden met of zonder slot.
 • Uittrekbare lade, voorkant in witte melamine of mat gelakt en binnenframe gerealiseerd in geplooide staalplaat en geverfd met epoxypoeders aluminiumkleur; het frame is gemonteerd op metalen kogelrails met driedubbele extractie die de behuizing mogelijk maken van hangende dossiers in de formaten 33 en 39 cm. De meubels die uitgerust zijn met uittrekbare frames, indien afzonderlijk gebruikt, moeten voor veiligheidsredenen aan de wand of aan de schrijftafel worden bevestigd.
 • Uittrekbaar blad op rails voor de raadpleging van de gearchiveerde documenten. Naast de modules uitgerust voor de archivering, voorziet de gamma UBI een technische module voor de verzameling en het bij elkaar houden van de elektrische en informatica-kabels, uitgerust met 1 of 2 klapluiken met een borstel invoegsel voor de doorgang van de kabels en met een verticale module CPU-houder met een schab voor het opbergen van voorwerpen en spleten voor het doorlaten van de kabels.

Alle bakken UBI zijn ontworpen om een maximum lading van 25 kg ieder en van 40 kg ieder te dragen, in de versie met draagvakverdeling en kunnen gestapeld worden tot een maximum van 190 cm hoogte.

De bevestiging aan de muur is verplicht in aanwezigheid van hangmappenladen.